LenovoYleinen

Lenovolta tulossa uusi Moto Tab G20 -tabletti – Google paljasti kuvan ja tietoja

Lenovo on nykyisin Motorolan puhelimien takana, mutta kovinkaan montaa tablettia Motorolan brändin alaisuudessa ei ole nähty. Nyt Lenovolta on nähtävästi tulossa uusi Moto Tab G20 -tabletti, josta Google on paljastanut kuvan sekä ensimmäisiä teknisiä yksityiskohtia.

Moto Tab G20 on listattu kehittäjille tarkoitettuun Google Play Console -tietokantaan, joten aivan kaikkia tietoja laitteesta ei vielä paljastu. Google on julkaissut kuvan, jossa puhelin on esillä etuosasta katsottuna. Tabletti näyttää 8 tuumaiselta ja siinä on todennäköisesti Android 11 Go -käyttöjärjestelmä. Tabletin näyttöä kiertää paksut kehykset ja etukamera sijaitsee vasemmassa reunassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Googlen listauksen mukaan Moto Tab G20 tulee saamaan MediaTekin kehittämän hyvin perustason Helio P22T -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia. Tabletin näytön tarkkuus on 1280 x 800 pikseliä, mutta juurikaan mitään muuta ei vielä ole paljastunut.

Nähtävästi Moto Tab G20 on uudelleen brändätty Lenovon jo aikaisemmin julkaisema kolmannen sukupolven Lenovo Tab M8 -tabletti. Jos tieto pitää paikkansa, niin silloin tablettiin on lupa odottaa 5 megapikselin takakameraa, 2 megapikselin etukameraa sekä 5100 milliampeeritunnin akkua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi tabletin julkaisuajankohta ei ole tiedossa, mutta sen voidaan olettaa tulevan markkinoille ainakin valituilla markkinoilla lähiviikkoina.

Lähde: Google Play Console

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo