HuaweiYleinen

Huawei esittelee tällä viikolla uudet Nova 9- ja Nova 9 Pro -puhelimet – uudet vuodot paljastavat jo lähes kaiken

Huawei tulee julkaisemaan uudet Nova 9- ja Nova 9 Pro -älypuhelimet myöhemmin tällä viikolla 23. syyskuuta kotimarkkinoillaan Kiinassa. Huawein odotetaan esittelevän Nova 9 -sarjan myös globaaleille markkinoille 21. lokakuuta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa. Nyt tuorein vuoto on paljastanut tulevista puhelimista lähes kaikki yksityiskohdat.

Vuotojen perusteella Huawein tulevat Nova 9 ja Nova 9 Pro ovat käytännössä vain Huawein versiot Honorin jo kesällä julkaisemista Honor 50- ja Honor 50 Pro -puhelimista. Huawei on joutunut kutenkin tekemään muutoksia puhelimiin jonkin verran, sillä puhelimissa ei ole 5G-yhteyksiä tai Android-käyttöjärjestelmää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Live-vuotokuvat paljastava Huawei Nova 9 -puhelimen olevan mallikoodiltaan NAM-AL00 ja Nova 9 Pro on vastaavasti RTE-AL00. Puhelimissa Huawei hyödyntää Qualcommin valmistamaa Snapdragon 778G -järjestelmäpiiriä, joka rajoittuu kuitenkin 4G-tukeen. Puhelimissa on myös 8 gigatavua RAM-muistia, 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä HarmonyOS 2.0 -käyttöjärjestelmä.

Huawei Nova 9 Pro tarjoaa muun muassa tehokkaan 100 watin pikalatauksen, 32 megapikselin etukameran, 50 megapikselin takakameran sekä vain 7,97 millimetriä paksun muotoilun. 6,72 tuuman näyttö on molemmilta reunoilta kaartuva ja siinä on 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimesta on olemassa neljä väriversiota, jotka ovat musta, vihreä, violetti sekä sininen. Huawei Nova 9:n odotetaan tarjoavan samoja ominaisuuksia, mutta joistakin kohdista on hieman karsittu.

Kaikki tarkat tiedot Nova 9 -sarjan puhelimista kuullaan viimeistään 23. syyskuuta julkaisun aikaan.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei