LenovoYleinen

Lenovo julkisti mattapintaisella näytöllä varustellun Tab P12 Paper -tabletin 449 euron hinnalla

Lenovo Tab P12 Paper

Lenovo on esitellyt uuden version Tab P12 -tabletistaan Euroopan markkinoille. Kyseessä on Lenovo Tab P12 Paper, joka tuo nimensäkin mukaisesti uudenlaisen paperimaisen näytön.

Teknisien ominaisuuksien osalta ei ole uutoksia, mutta näytön pinnasta on tehty matta aikaisemman kiiltävän lasin sijasta. Lenovon mukaan tämä parantaa erityisesti kirjotus- ja maalaustuntumaa esimerkiksi kosketusnäyttökynällä. Lisäksi uudenlainen näyttö tarjoaa paremman heijastuksen eston.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Lenovo Tab P12 Paper -tabletin hinnaksi on kerrottu 449 euroa ja tarjolla on ainoastaan vihreä väriversio. Sitä myydään Lenovon omien sivujen kautta. Hintaa laitteella on 50 euroa enemmän kuin normaalilla näytöllä varustellulla Tab P12 -tabletilla.

Teknisesti kyseessä on keskitason Android-tabletti, sillä tarjolla on muun muassa 12,7 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on 16:10-kuvasuhde, 3K-tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Tabletissa on myös MediaTekin kehittämä Dimensity 7050 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavun tallennustila.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita tabletissa on kaksi, joista 13 megapikselin tasoinen löytyy takaosasta ja etuosassa on 8 megapikselin kamera. Kaiuttimia on neljä kappaletta, jotka ovat JBL:n virittämät. Akun kooksi mainitaan 10 200 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 30 watin teholla USB-C-liittimen kautta.

Lähde: Lenovo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Onko tuo parempi kuin paperlike näytönsuojalla varustettuna? Ja tuohon ei voi sitten näytönsuojaa asentaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo