LenovoYleinen

Lenovo tuo toisen sukupolven Legion Tab -pelitabletin myyntiin Euroopassa 599 euron hintaan – Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri ja kompakti 144 hertsin näyttö

Lenovo Legion Tab (Gen 2)

Lenovo on vahvistanut tuovansa Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Aasiassa myyntiin laajasti toisen sukupolven Legion Tab -pelitabletin. Aikaisemmin laite on ollut saatavilla Kiinassa Legion Y700 (2023) -mallinimellä.

Tabletin kerrotaan olevan myynnissä useissa maissa maaliskuusta 2024 lähtien 599 euron suositushintaan. Kyseessä on 12 + 256 gigatavun malli Strom Grey -värissä. Suomen osalta Lenovo ei ole erikseen tiedottanut tabletin saatavuudesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Legion Tab -pelitabletissa on 8,8 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on 2560 x 1600 pikselin tarkkuus sekä korkea 144 hertsin virkistystaajuus. Näyttö tukee myös HDR10- ja Dolby Vision -tekniikoita.

Tehoista vastaa parin vuoden ikäinen Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Muistikorttipaikka löytyy myös. Legion Tab on saanut passiivisen Legion ColdFront -jäähdytysjärjestelmän erillisellä höyrykammiolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 6550 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 45 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Tabletissa on myös toinen USB-C-liitin, joka tukee DisplayPort 1.4 -standardia suurempaan näyttöön liittämistä varten. Legion Tab tarjoaa myös Wi-Fi 6E- ja Bluetooth 5.3 -yhteydet.

Tabletin takaosaan on laitettu kaksi kameraa, jotka ovat 13 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 8 megapikselin kamera selfiekuvaamista varten. Painoa tabletilla on 350 grammaa ja paksuutta sillä on 7,6 millimetriä.

Lähde: Lenovo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo