HMDNokiaYleinen

HMD julkistamassa pian uuden Nokia-äänituotteen – Paljastui ensikertaa

HMD Globalin perustaja sekä toimitusjohtaja Jean-Francois Baril.

Suomalainen HMD Global on julkistamassa nähtävästi piakkoin uuden Nokia-äänituotteen, sillä Bluetooth SIG -sertifiointitietokantaan on ilmestynyt mystinen tuote. Laitteen nimeksi on kerrottu ”Nokia Wireless Earphones”, joten nähtävästi HMD jatkaa Nokia-brändin käyttöä kuulokkeissa.

Sertifiointitieto on ilmestynyt 12. maaliskuuta ja se paljastaa kuulokkeiden saavan uuden Bluetooth 5.4 -yhteyden. Kuulokkeet eivät ole HMD:n itse kehittämät, vaan niiden valmistajaksi on listattu Shenzhen Bluetrum Technology.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeet ovat esillä Bluetooth SIG -tietokannassa.

Valitettavasti sertifiointi ei paljasta kuulokkeista oikeastaan yhtään mitään muuta. Mielenkiintoisin yksityiskohta on kuitenkin se, että HMD on ainakin älypuhelimissa luopumassa Nokia-brändistä, mutta erikoista olisi nähdä brändi vielä esimerkiksi lisälaitteiden kategoriassa. Nokia-brändin on odotettu jäävän käyttöön pääasiassa peruspuhelimissa.

Viime vuoden marraskuussa HMD Global esitteli tuoreimmat Nokia Clarity Earbuds 2+ -kuulokkeet, joiden hinta asettui alle 80 euroon. HMD Globalilta on nähty aikaisemmin myös useita muita Nokia-äänituotteita nappikuulokkeista korvat peittäviin ratkaisuihin. Nähtävästi kysyntää kuulokkeille on ollut, jos nyt markkinoille ollaan tuomassa uutuusversiot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Clarity Earbuds 2+

Aikaisemmin kuulokkeita on julkistanut Nokia-brändiä lisensoiva kiinalainen RichGo, jonka tuotteita myös HMD Global on toisinaan myynyt. RichGo on edelleen yksi Nokia-brändiä lisensoivista yrityksistä.

Odotettavasti lisätietoja nyt paljastuneista Nokia-kuulokkeista tullaan kuulemaan lähiviikkoina. HMD on kertonut esittelevän uusia puhelimia toukokuussa ja heinäkuussa.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD