NothingYleinen

Nothing Phone (2a) -puhelinta myytiin yli 100 000 kappaletta ensimmäisen päivän aikana

Lontoosta kotoisin olevan Nothingin uusin Phone (2a) -puhelin tuli myyntiin eilen globaalisti. Nähtävästi yhtiön edullisin puhelin on ylittänyt odotukset, sillä myynti on lähtenyt vahvasti käyntiin.

Nothing on paljastanut puhelimen kappalemääräisen myynnin ylittäneen 100 000 rajan vain ensimmäisen päivän aikana. Puhelimen myynnin kerrotaan ylittäneen huomattavasti edeltäjän myynnin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Phone (2a) määrittelee uudelleen usein huomiotta jääneen kategorian ja tuo Nothingin ainutlaatuiset innovaatiot miljoonille uusille käyttäjille ympäri maailman”, kommentoi Nothingin perustaja ja toimitusjohtaja Carl Pei.

”100 000 kappaleen ennätyksellinen myynti vain 24 tunnissa on siitä todisteena. Iso kiitos yhteisöllemme, kumppaneillemme ja tiimillemme, jotka uskovat meihin!”, jatkoi Pei.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (2a):n ennakkomyyntiin alkoi jo 5. maaliskuuta ja toimitukset käynnistyivät 12. maaliskuuta. Suomessa puhelinta myydään kahdessa muistiversiossa, jotka ovat 359 euron hintainen 8 + 128 gigatavua sekä 419 euron hintainen 12 + 256 gigatavua.

Puhelin ylpeilee erityisesti vahvoilla teknisillä ominaisuuksilla. Nothing Phone (2a) tarjoilee nimittäin 6,7 tuuman kokoisen näyttöpaneelin, Dimensity 7200 Pro -järjestelmäpiirin sekä kaksi 50 megapikselin tasoista takakameraa. Puhelimessa on myös 5000 milliampeeritunnin akku sekä 45 watin pikalataus.

Tarkemmin Nothing Phone (2a) -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: The Standard

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing