LenovoYleinen

Lenovo Legion Y90 -pelipuhelimen tekniset tiedot paljastuivat – jopa 22 gigatavua RAM-muistia ja 640 gigatavua tallennustilaa

Tältä näyttää Lenovo Legion Y90 -puhelimen takaosa.

Lenovo on julkaissut jo muutaman sukupolven ajan erilaisia pelipuhelimia globaalisti, mutta yhtiö on viime viikkoina vihjaillut myös uudesta Legion Y90 -mallinimeä kantavasta puhelimesta. Laitteesta on julkaistu muutamia yksityiskohtia jo valmistajan toimesta, joiden rinnalla on nähty myös kuvia. Tällä kertaa tuorein vuoto paljastaa puhelimen tarkat tekniset tiedot.

Weibo-käyttäjä on julkaissut kattavan listauksen Lenovo Legion Y90 -puhelimen väitettyjä teknisiä tietoja. Puhelimessa olisi paljon yhteistä Lenovon viime vuonna julkaisemaan Legion 2 Pro -pelipuhelimeen verrattaessa, mutta myös muutamia eroavaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Legion Y90 tulee vuodon mukaan saamaan 6,92 tuuman kokoisen E4 AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on 144 hertsin virkistystaajuus sekä 720 hertsin kosketusherkkyys. Tehoista kerrotaan vastaavan Qualcommin tuoreimman Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin. Akku tulee olemaan kooltaan 5600 milliampeerituntia, jota voidaan ladata jopa 68 watin tehoisella pikalatauksella.

Lenovo Legion Y90 -puhelimen väitetyt tekniset tiedot (kiinaksi).

Muistit ovat mielenkiintoinen osa Legion Y90 -puhelinta, jos tuoreet vuodot pitävät paikkansa. Lenovo tarjoaisi puhelimessa jopa 22 gigatavua RAM-muistia, joka koostuu 18 gigatavun perinteisestä RAM-muistista sekä 4 gigatavun virtuaalisesta RAM-muistista. Tallennustilaa saattaa olla yhteensä 640 gigatavua, joka on vuodon mukaan toteutettu 512 ja 128 gigatavun muisteilla.

Puhelimessa kerrotaan olevan myös kaksoiskamera takaosassa, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta sekä 16 megapikselin toisesta kamerasta. Etuosassa on 44 megapikselin tasoinen kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Muita mainittuja tietoja ovat x-akselinen värinämoottori, kaksoistuulettimet sekä erilliset pelipainikkeet. Mitoiksi vuoto ilmoittaa 176 x 78,8 x 10,5 millimetriä ja painoksi 268 grammaa.

Vuotaneet tiedot kannattaa ottaa vielä pienellä varauksella vastaan, mutta ne saattavat hyvinkin pitää paikkansa. Lenovo ei ole itse vielä vahvistanut tarkkaa julkaisupäivää, mutta sen odotetaan tapahtuvan viimeistään helmikuussa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo