LenovoMotorolaYleinen

Lenovon tuleva Moto X4 -älypuhelin kuvavuodossa

Motorola Moto X4

Lenovon omistama Motorola on aikeissa julkaista uuden Moto X4 -puhelimen tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä. Tunnettu vuotaja Evan Blass on paljastanut puhelimesta jo viralliselta näyttävän lehdistökuvan sekä laitteen tärkeimmät tekniset tiedot.

Tietojen perusteella Moto X4 tulisi perustumaan 5,2 tuuman Full HD -näyttöön ja laitteen runko olisi valmistettu metallista. Puhelimen sisällä kerrotaan hyrräävän Qualcommin tuore Snapdragon 630 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Moto X4 tarjoaa 64 gigatavua, mutta tätä on mahdollista laajentaa muistikortin avulla. Evan Blass kertoo puhelimen akun olevan suuruudeltaan 3000 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto X4 on vuodettujen tietojen mukaan veden- ja pölynkestävä IP68-standardin mukaisesti. Puhelimen takana on kaksoiskamera, jonka uskotaan koostuvan 8 ja 12 megapikselin kameroista ja laitteen edessä on 16 megapikselin kamera. Moto X4:ssä on myös kotipainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija. Puhelimessa on myös Android 7.1 -käyttöjärjestelmä.

Lähteet: Evan Blass, VentureBeat

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo