HMDNokiaYleinen

Nokia 3310 sai uuden myyntipakkauksen – nyt puhelin näkyy ulos paketista

Nokia 3310 ja alkuperäinen myyntipakkaus

Nokia 3310 saapui Suomessa myyntiin toukokuun viimeinen päivä, mutta saatavuus on edelleen kuitenkin varsin heikko. Puhelin käväisi myös SuomiMobiilin testattavana myynninaloituksen alla ja testimme siitä voi lukea täältä. Kyseessä on ensimmäinen HMD Globalin itse kehittämä peruspuhelin.

HMD Globalin kerrotaan tehneen Nokia 3310 myyntipakkaukseen nyt kuitenkin muutoksia. Ainakin Suomessa toimitetuissa laitteissa myyntipakkaus on ollut kokonaan pahvinen, mutta joissakin maissa puhelinta on toimitettu päivitetyssä myyntipakkauksessa. Uusi pakkaus on ulkoisesti pienempi ja se ei ole enää kokonaan pahvia. Pakkauksen päänäkymässä on siirrytty käyttämään läpinäkyvää muovia, jotta itse Nokia 3310 näkyisi ulos paketista. Uudenlaisella myyntipakkauksella varusteltuja Nokia 3310 -puhelimia on toimitettu ainakin Filippiineillä, joka käy ilmi alla näkyvällä unboxing-videolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myöskin uuden myyntipakkauksen sisältö on identtinen vanhan pakkaustyylin kanssa. Myyntipakkaukseen kuuluu pikaopas, laturi, akku, kuulokkeet sekä tietenkin itse puhelin.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD