AndroidLenovoMWC

Lenovon uudet Tab 4 -tabletit on suunniteltu jokaiselle perheenjäsenelle

 

Lenovo Tab 4 8

Lenovo on julkaissut Mobile World Congress 2017 -messuilla joukon uusia Android-tabletteja. Uuteen Lenovo Tab 4 -mallistoon kuuluu neljä uutta tablettia, jotka ovat tarkoitettu lapsille sekä perheille. Malleista Lenovo Tab 4 8 ja Lenovo Tab 4 10 korostavat multimediakokemusta ja sisältävät Dolby Atmos -äänet. Tablettiperheen uudet huippumallit Lenovo Tab 4 8 Plus ja Lenovo Tab 4 10 Plus sisältävät täysteräväpiirtonäytöt ja aina 12 tuntiin yltävän akkukeston.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tablettikonseptia täydentävät lisävarustepaketit, jotka muuntavat Lenovo Tab 4 -sarjan laitteet joko lasten tableteiksi tai työkaluiksi. Lapsille tarkoitettu Kid’s Pack sisältää iskunkestävän suojakotelon, sinisen valon suodattimen ja parin värikkäitä, naarmuuntumiselta suojattuja tarroja, jotka kytkeytyvät Lenovon Kid’s Account -palvelun koostamiin lapsille tarkoitettuihin sisältöihin. Tabletit voivat myös muuntautua Android-työjuhdiksi Bluetooth-näppäimistön sisältävällä Productivity Pack -varustelulla. Se täydentää Lenovo Tab 4:n tuottavuuskäyttöliittymää, jossa on tehtäväpalkki nopeaan vaihtoon sovelluksesta toiseen, tuki yleisille näppäimistöoikoteille ja optimointi hiiren ja näppäimistön käyttöön.

Uutuustabletit saapuvat myyntiin Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa toukokuun alussa. Lenovo Tab 4 8:n kerrotaan maksavan 169 euroa, Lenovo Tab 4 10:n 179 euroa, Lenovo Tab 4 8 Plussan 259 euroa ja Lenovo Tab 10 Plussan 299 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android