AndroidLenovoMotorolaMWCYleinen

Lenovon uusi Moto G5 saapui ennakkomyyntiin Suomessa – kaupan päälle puhelinta arvokkaampi langaton kaiutin

Moto G5

Lenovon tytäryhtiö Motorola julkaisi eilen Mobile World Congress 2017 -messuilla kaksi uutta puhelinta, Moto G5:n ja Moto G5 Plussan. Nyt laitteista Moto G5 on saapunut Suomessa ennakkotilattavaksi muutamien jälleenmyyjien kautta.

Esimerkiksi Elisa on aloittanut ottamaan verkkokaupassaan ennakkotilauksia vastaan uutuuspuhelimesta ja kertoo Moto G5:n toimitusten alkavan 13. maaliskuuta, aivan kuten Motorola eilen ilmoitti. Uuden Moto G5:n suositushinnaksi kerrottiin julkaisun jälkeen 200 euroa. Elisa näyttää myyvän puhelinta 198,72 euron hintaan. 27.2.-13.3. välillä ennakkotilanneille on luvassa myös kaupan päällisenä valkoinen Harman Kardon Onyx Mini -langaton kaiutin, jonka arvo on 199 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elisan kautta tilattaessa Moto G5:n mukaan saa itse puhelinta arvokkaamman langattoman kaiuttimen, joka on hyvin erikoista. Myös Verkkokauppa.com on ottanut puhelimen valikoimaansa ja ennakkotilaajat tulevat saamaan JBL E45 Bluetooth-kuulokkeet ennakkotilaajan etuna, joiden arvo on 99 euroa.

Elisa / Moto G5

Motorolan mukaan uusi Moto G5 on korkealaatuisesti valmistettu. Uutuuspuhelimen akunkeston luvataan olevan yhden päivän ja mukana toimitetaan pikalaturi, jolla puhelimeen voidaan muutamassa minuutissa ladata useampi tunti lisäkestoa. Moto G5 -puhelimet toimitetaan myös uudella Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmällä. Motorola on tuomassa Suomessa myyntiin myös  Moto G5 Plus -puhelimen, joka asettuu 300 euron hintaluokkaan. Myöskin Plus-version on ilmoitettu tulevan myyntiin 13. maaliskuuta. Katso lisätietoja uutuuspuhelimista aikaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android