IFA 2019LGYleinen

LG julkaisee uuden älypuhelimen 6. syyskuuta Berliinissä

LG on vihjannut julkaisevansa uuden huippupuhelimen IFA 2019 -messuilla Berliinissä. LG:ltä odotetaan uutta huippupuhelinta, joka tulee saamaan vihjailevan videon mukaan mahdollisesti kaksoisnäytön.

Odotuksien perusteella kyseessä saattaisi olla LG V60 ThinQ -nimeä kantava älypuhelin, joka tulee jatkamaan LG:n erikoista kaksoisnäyttökonseptia, joka toteutetaan erillisen suojakuoren avustuksella, jossa toinen näyttö on integroituna. Toistaiseksi tulevasta puhelimesta ei tiedetä juurikaan, sillä huhuja laitteen ympärillä ei ole suuremmin ollut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Videolta voidaan kuitenkin nähdä, että toinen näyttö olisi samankokoinen kuin puhelimen oma näyttö. Aikaisemmin LG:n kaksoisnäyttö on ollut hieman pienempi kuin puhelimen oma näyttö. Videolta voidaan nähdä myös, että kaksoisnäyttökuoren toisella puolella on mahdollisesti vielä erillinen pieni näyttö, jossa on tilaa kellonajalle sekä päivämäärälle.

Varmaa tällä hetkellä on, että LG tulee julkaisemaan IFA-messuilla jonkinlaisen uuden puhelimen, jossa on kaksoisnäyttöratkaisu. Julkaisutilaisuus on 6. syyskuuta 2019 Berliinissä.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:IFA 2019