HuaweiIFA 2019Yleinen

Huawei esitteli FreeBuds 3 -kuulokkeet ja kaksi uutta väriversiota Huawei P30 Pro -puhelimesta

Uudet Huawei P30 Pro -väriversiot.

Huawei esitteli IFA 2019 -messuilla Berliinissä uuden Kirin 990 -järjestelmäpiirin rinnalla myös muutamia uusia kuluttajatuotteita. Huawei julkaisi odotuksien mukaisesti kaksi uutta väriversiota alkuvuonna myyntiin saapuneesta Huawei P30 Pro -älypuhelimestaan, jonka lisäksi Huawei esitteli täysin uudet FreeBuds 3 -kuulokkeet.

Uusissa Huawei P30 Pro -versioissa ainoat uudistukset löytyvät väreistä sekä ohjelmistosta. Puhelimen uudet väriversiot ovat Mystic Blue ja Misty Lavender. Molemmissa uutuusväreissä on hyödynnetty tyylikästä kaksiosaista toteutusta, sillä nyt P30 Pron yläreunassa on kiiltävää lasia ja alareunassa mattapintaista lasia. Huawein mukaan Mystic Blue muistuttaa taivasta heijastelevaa merta ja Misty Lavender on saanut inspiraationsa auringonlaskusta merenrannalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen uusien P30 Pro -versioiden muutos on oletuksena löytyvä Android 10 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää Huawein oma EMUI 10 -käyttöliittymä. Toistaiseksi Huawei ei ole vahvistanut uutuusversioiden saatavuutta Suomen markkinoilla.

Huawei FreeBuds 3

IFA 2019 -puheenvuorossaan Huawei julkaisi myös täysin uudet FreeBuds 3 -kuulokkeet. Langattomat Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeet ovat hienovaraisesti suunniteltu ja ne toimitetaan pyöreässä kotelossa. Huawei FreeBuds 3 -kuulokkeet tarjoavat Huawein mukaan erinomaisen käyttökokemuksen ja pitävän tuntuman, ja ne ovat ensimmäiset langattomat kuulokkeet, joissa käytetään Huawein kehittämää Kirin A1 -piiriä.

FreeBuds 3 -kuulokkeissa on myös Bluetooth 5.1 -tekniikka sekä 4 tunnin akunkesto yhdellä latauksella. Itse kuulokkeissa on 30 milliampeeritunnin akku ja kotelosta löytyy 410 milliampeeritunnin akku, jonka avulla akunkesto voidaan nostaa jopa 20 tuntiin. Yksi kuuloke painaa Huawein mukaan 4,5 grammaa ja latauskotelo painaa 48 grammaa.

Langattomat FreeBuds 3 -kuulokkeet tulevat saataville mustana ja valkoisena. Suomessa FreeBuds 3 -kuulokkeiden odotetaan saapuvan myyntiin vuoden 2019 aikana.

Lähde: Huawein lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei