HuaweiYleinen

Huawei julkaisi Kiinassa uudet FreeBuds 4i -kuulokkeet aktiivisella taustamelun vaimennuksella

Huawei on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet FreeBuds 4i -kuulokkeet, joiden kohokohtia ovat aktiivinen taustamelun vaimennus, 10 tunnin akunkesto sekä kristallinkirkas äänenlaatu. Toistaiseksi kuulokkeita ei ole julkaistu globaalisti, mutta todennäköisesti ne ovat tulossa tarjolle myös Euroopassa myöhemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds 4i -kuulokkeet jatkavat muotoilultaan tuttua Huawein linjaa, vaikka toki muutamia muutoksia on erityisesti latauskoteloon tullut. Huawein mukaan kuulokkeet ovat 3D-ergonimisesti muotoillut ja ne ovat kevyet. FreeBuds 4i -kuulokkeissa on tulpallinen rakenne, joten silikonitulpat pitävät kuulokkeet korvissa. Kuulokkeet on julkaistu kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen ja punainen.

Kuulokkeiden yksi ominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus, joka poistaa ympäristön äänet. Ominaisuus on toteutettuna kuulokkeiden kaksoismikrofonilla, jonka avulla kuulokkeet pystyvät myös vähentämään tuulen tuottamaa melua ja korostamaan ihmisen ääntä tekoälyn avustuksella.

FreeBuds 4i -kuulokkeet tarjoavat puhtaan äänenlaadun, sillä niissä on 10 mm dynaaminen elementti. Akunkestoksi Huawei on luvannut uusille FreeBuds 4i -kuulokkeille 10 tuntia yhtäjaksoisesti, joka on toteutettuna kuulokkeiden omilla 55 milliampeeritunnin akuilla. Latauskotelossa on vielä oma 215 milliampeeritunnin akku, joka lataa kuulokkeet pari kertaa täyteen. FreeBuds 4i -kuulokkeet tukevat langallista latausta USB-C-liittimen kautta sekä mukana on myös langaton lataus.

Kiinassa Huawei FreeBuds 4i -kuulokkeet ovat myynnissä 499 juanin hintaan, joka tarkoittaa noin 64 euroa.

Lähde: Huawei FreeBuds 4i -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei