SamsungYleinen

Samsung Galaxy A23 5G julkaistiin – 6,6 tuuman näyttö ja 5000 milliampeeritunnin akku

Samsung Galaxy A23 5G

Samsung on julkistanut tällä viikolla uuden Galaxy A23 5G -älypuhelimen, joka on 5G-yhteyksillä varusteltu versio aikaisemmin tänä vuonna julkaistusta Galaxy A23 4G -mallista. Puhelimeen on tehty joitakin huomattavia muutoksia, vaikka ulkoisesti mitään merkittävää ei olekaan havaittavissa.

Näyttö on kooltaan 6,6 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus sekä matala 60 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös etukameraa varten tehty pisaramainen lovitoteutus. Etukameran tarkkuus yltää 8 megapikseliin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A23 5G -puhelimen tarkkaan järjestelmäpiiriä ei Samsungin speksilistaus paljasta, mutta tietojen mukaan kyseessä on Qualcommin kehittämä Snapdragon 695. Samsung on varustellut puhelimen 4, 6 tai 8 gigatavulla RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavulla sisäistä tallennustilaa. Galaxy A23 5G tukee myös muistikorttia aina yhteen teratavuun asti.

Takaosassa on neljä kameraa, joista tärkein on 50 megapikselin pääkamera optisella kuvanvakautuksella. Lisäksi puhelimessa on 5 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin syvyyskamera sekä 2 megapikselin makrokamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on suuren 5000 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata 25 watin tehoisella pikalatauksella USB-C-liittimen kautta. Käyttöjärjestelmänä on tuoreeltaan Android 12, jonka päällä hyrrää One UI 4.1 -käyttöliittymä.

Samsung ei ole vielä vahvistanut puhelimen tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja. Galaxy A23 5G on julkaistu neljässä värissä, jotka ovat oranssi, sininen, valkoinen sekä musta. Puhelinta odotetaan myyntiin Euroopassa lähiviikkoina 200-300 euron hintaluokassa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung