AndroidLGYleinen

LG V35 julki Japanissa – yksi tärkeä ero LG V30 -puhelimeen

LG on julkaissut Japanissa uuden version yhtiön uusimmasta LG V30 -lippulaivapuhelimesta. Alun perin julkaistiin LG V30 sekä LG V30+ maailmanlaajuisesti, mutta nyt Japanissa on esitelty uudelleen brändätty LG V35 -puhelin. Kyseessä on pitkälti täysin sama puhelin kuin muualla myynnissä oleva LG V30.

Tärkein ero LG V30 ja LG V35 -puhelimien välillä löytyy käyttöjärjestelmästä, sillä Japanissa myyntiin tuleva LG V35 on varusteltu suoraan Android 8.0 Oreo -versiolla. LG V30 -puhelinta on aikaisemmin toimitettu ainoastaan varusteltuna Android 7.1.2 -käyttöjärjestelmällä. LG V35 on saatavilla Japanissa operaattori Au:n kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG V35 on teknisesti täysin identtinen LG V30+:n kanssa. Puhelimien tehoista huolehtii Qualcommin tuttu Snapdragon 835 -tehopiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa puhelin tarjoaa 64 gigatavua (LG V30+ 128 gigatavua tallennustilaa). Molemmissa versioissa on myös muistikorttipaikka, jonka avulla puhelimeen saadaan jopa 2 teratavua tallennustilaa lisää. Puhelimessa on LG:n omaa käsialaa olevan 6 tuuman FullVision-näyttö, jonka kuvasuhde on 18:9. Tarkkuutta näytöllä on 2880 x 1440 pikseliä. Puhelimessa on panostettu myös kameraan. Nyt LG V30:ssä on kaksoiskamera, joka koostuu 16 ja 13 megapikselin sensoreista. 16 megapikselin pääkamerassa on f/1.6 -aukkosuhde ja 13 megapikselin laajakulmasensorissa on f/1.9 -aukkosuhde. Etukamera on kooltaan 5 megapikseliä.

LG ei ole tuonut LG V30 -puhelinta toistaiseksi ollenkaan myyntiin Suomessa, mutta myynnin odotetaan kuitenkin alkavan vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: AndroidHeadlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android