AndroidElisaOnePlusYleinen

OnePlus 5T saapui virallisesti myyntiin

OnePlus julkaisi viime viikolla yhtiön tuoreimman lippulaivapuhelin OnePlus 5T:n. Kyseessä on seuraaja kesällä julkaistulle OnePlus 5 -mallille, joka ehti olla myynnissä vain muutaman kuukauden ajan. Tänään OnePlus on aloittanut virallisesti myymään uutuuspuhelinta maailmanlaajuisesti.

Suurimmat uudistukset OnePlus 5T:ssä on tullut näyttöön ja kameraan. Puhelimen näyttö on 6,01 tuumaa, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasoa (1080 x 2160). Näyttö on odotuksien mukaisesti varusteltu 18:9-kuvasuhteella. OnePlus on parantanut OnePlus 5T:n kohdalla kameroita erityisesti heikkoa valaistusta silmällä pitäen. OnePlus 5T sisältää saman pääkameran kuin OnePlus 5, mutta siinä on entistä parempi toissijainen kamera. Suuri f/1.7-aukko takaa erinomaisten valokuvien ottamisen myös hämärässä. OnePlus 3T:n etukamerassa ensimmäistä kertaa käytetyn Intelligent Pixel Technology -tekniikan ansiosta OnePlus 5T:n toissijainen kamera yhdistää neljä pikseliä, mikä vähentää kohinaa ja parantaa selkeyttä hämärässä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa OnePlus 5T:n voi tilata OnePlussan oman verkkokaupan kautta tai Elisan verkkokaupasta. Puhelin on tarjolla 128 ja 64 gigatavun versioina. Halvempi maksaa 499 euroa ja kalliimpi 559 euroa.

Lue OnePlus 5T -puhelimesta lisää täältä.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android