LGYleinen

LG Velvet -puhelimen yksityiskohtia paljastettiin virallisesti – kohokohtina 5G-tuki ja tyylikäs muotoilu

LG on julkaissut kotimarkkinoillaan Koreassa uuden LG Velvet -älypuhelimen, vaikka virallinen esittely tapahtuu vasta 7. toukokuuta ja myynti alkaa 15. toukokuuta. Vaikka puhelin on nyt pääpiirteittäin jo julkaistu Koreassa, niin aivan kaikkia tietoja LG ei ole vielä vahvistanut.

Uutuuspuhelimessa on LG:n aikaisemmista puhelimista poikkeava muotoilu, sillä nyt luotetaan symmetriseen ja kameroiden osalta vesipisaramaiseen ratkaisuun. Lisäksi puhelimen lasipinnat takaosassa ja edessä kaartuvat samalla tavalla, joka parantaa symmetrian tuntua. Puhelimessa on myös IP68-luokitus, joten LG Velvet kestää tarvittaessa myös upotuksen veteen. Puhelin on myös vain 6,8 mm paksu ja 74,1 mm leveä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa luotetaan 6,8 tuuman suuruiseen Cinema FullVision -näyttöön, jossa on 20,5:9-kuvasuhde. Näytössä on pisaramainen loviratkaisu, jossa on yksi kamerasensori. Puhelimessa hyödynnetään Qualcommin tuoreinta keskihintaluokan puhelimille suunnattua Snapdragon 765G -järjestelmäpiiriä, jossa on integroitu 5G-modeemi. LG ei ole vielä vahvistanut puhelimen muistivariantteja, mutta tietojen perusteella LG Velvet tulee saamaan ainakin 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kamerapuolella LG luottaa varsin perinteisiin keskihintaluokan puhelimien toteutukseen. Takaosan kolmoiskamera koostuu 48 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta ja 5 megapikselin syvyysterävyyskamerasta.

Akunkesto on 4300 milliampeeritunnin varassa, jota voidaan ladata USB-C-tyypin latausliittimen kautta tai vaihtoehtoisesti langattomasti. LG hyödyntää puhelimessa myös stereokaiuttimia, joiden kerrotaan takaavan erinomaisen äänentoiston. LG Velvet tukee myös lisävarusteita, kuten LG Dual Screeniä, jolla saadaan toinen näyttö yhdistettyä puhelimeen. Lisäksi puhelimessa on tuki Stylus Pen -kynälle.

Koreassa LG tulee aloittamaan puhelimen myynnin 15. toukokuuta ja tarjolla on neljä väriversiota, jotka ovat valkoinen, harmaa, vihreä ja punainen. Valitettavasti LG ei vielä vahvistanut puhelimen hinnoittelua edes Koreassa, eikä myöskään saatavuudesta globaalisti ole vielä mitään tietoa.

Lähde: LG:n lehdistötiedote (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG