SamsungYleinen

Samsung otti oppia Applelta julkaisemalla vanhan puhelimen uutena – tässä on Galaxy J2 Core 2020

Samsung Galaxy J2 Core 2020

Samsung on esitellyt Intiassa uuden Galaxy J2 Core 2020 -älypuhelimen, joka ei oikeastaan ole edes kovin uusi, sillä kyseessä on identtinen laite kuin vuonna 2018 julkaistu samanniminen puhelin. Samsung on ottanut siis oppia Applelta, joka julkaisi aikaisemmin tässä kuussa aivan vuonna 2017 esitellyn iPhone 8 -puhelimen näköisen iPhone SE -mallin.

Galaxy J2 Core 2020 -puhelin on teknisesti sekä ulkoisesti samanlainen puhelin kuin edeltäjänsä, joka näki päivänvalon kolmisen vuotta sitten. Vaikka vuosia on kulunut, niin Samsung on päivittänyt ainoastaan tallennustilan määrää. Kaiken logiikan mukaisesti kyseessä on uusia puhelin, jos kysytään Samsungilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on 5 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus on 540 x 960 pikseliä. Lisäksi puhelimessa on myös Exynos 7570 -järjestelmäpiiri, yksi gigatavu RAM-muistia sekä 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy J2 Core 2020 tukee myös microSD-muistikorttia aina 256 gigatavuun, joten tallennustilaa saadaan tarvittaessa mukavasti lisää.

Kameroita laitteessa on tasan kaksi, joista takaosasta löytyvän tarkkuus on 8 megapikseliä ja etuosassa on 5 megapikselin selfiekamera. Galaxy J2 Core 2020 -puhelimessa on myös 2600 milliampeeritunnin irrotettava akku, tuki 4G LTE -yhteyksille sekä kuulokeliitin.

Valitettavasti Samsung ei ole viitsinyt uutuuspuhelimeensa päivittää tuoreempaa käyttöjärjestelmää, vaan Galaxy J2 Core 2020 -puhelimen ostajat joutuvat tyytymään kevennettyyn Android Go -versioon, joka pohjautuu Android 8.0 Oreo -versioon. Tämän jälkeen Google on jo julkaissut Android 9.0 Pie- sekä Android 10 -päivitykset, joita puhelin tuskin koskaan tulee saamaan.

Galaxy J2 Core 2020 on julkaistu Intiassa, jossa se tulee saataville kolmessa väriversiossa, jotka ovat kultainen, musta ja sininen. Hintaa uutuuspuhelimella on 6300 Intian rupiaa, eli noin 76 euroa. Harmillisesti houkuttelevalta kuulostavaa Galaxy J2 Core 2020 -puhelinta tuksin koskaan nähdään myynnissä Suomessa asti.

Lähde: Samsung Galaxy J2 Core 2020 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Apple ja Samsung ottivat Nokiasta oppia

  2. Huom jos tarkkoja ollaan niin sitä on tehty koko puhelin historian .ennen Applea ja nyt esittelyssä oleva on kyllä täysin uusi puhelin vaikka yhtäläisyyksiä on niin kuin kaikissa uusissa malleissa edeltäjään nähden.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung