LGYleinen

LG Velvet tulossa myös 4G-versiona – varusteltuna vanhalla Snapdragon 845 -järjestelmäpiirillä

LG Velvet

LG on julkaissut kotimarkkinoillaan Etelä-Koreassa jo aikaisemmin uuden sukupolven LG Velvet -älypuhelimen, joka on yhtiön tuorein 5G-älypuhelin. Nyt LG on nähtävästi julkaisemassa puhelimesta myös 4G-version, jos on uskomista tuoreimpia raportteja.

Siinä missä nykyisen LG Velvet -puhelimen mallikoodi on LM-900, niin nyt nettiin on paljastunut tietoja LG-G910-mallikoodilla varustellusta laitteesta. Kyseisen laitteen odotetaan olevan LG Velvet 4G, jonka tehoista vastaa parin vuoden takainen Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri. Kyseessä on huippuluokan järjestelmäpiiri ilman 5G-tukea. LG Velvet 4G -puhelimeen odotetaan myös 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva vahvistaa LG Velvet 4G -puhelimesta löytyvän Snapdragon 845 -järjestelmäpiirin.

5G-yhteyksien puuttumisen ohella Snapdragon 845 tarjoaa Snapdragon 765G -järjestelmäpiiriin verrattaessa selvästi paremman grafiikkasuorituskyvyn, mutta toisaalta yleinen suorituskyky on varsin samalla tasolla. Suurin huolenaihe vanhan järjestelmäpiirin käytössä liittyy kuitenkin päivityksien saatavuuteen tulevaisuudessa.

4G-version pitäisi olla tulossa saataville Lähi-idässä ja sen odotetaan olevan myös 20 prosenttia edullisempi kuin 5G-versio. LG on nähtävästi halukas tuomaan uuden Velvet-puhelimen saataville laajemminkin, mutta alueilla, joissa ei ole vielä 5G-verkkoja, niin 4G-versio on varmasti vielä hyvin järkevä vaihtoehto. LG on itse vahvistanut Velvet 4G -puhelimen olevan tulossa myyntiin valikoiduilla markkinoilla.

Lähde: Toranji.ir (persiaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG