MotorolaYleinen

Livevuotokuvissa nähtävillä kynällä varusteltu Motorola Moto G Stylus

Motorola Moto G Stylus

Motorolan pian julkaistavat uutuuspuhelimet ovat olleet viime päivinä laajasti vuotojen kohteena. Motorolalta odotetaan muun muassa Moto G8-, Moto G8 Power– sekä Moto G Stylus -puhelimia. Tällä kertaa Moto G Stylus on esillä livevuotokuvissa, jotka vahvistavat jo aikaisemmin nähtyjä kuvia sekä huhuja.

Muutamat verkkosivut ovat julkaisseet kuvia, joissa näkyy Moto G Stylus -puhelimen esituotantolaite. Kuvissa on nähtävillä itse stylus-kynä sekä laite etu- ja takaosasta katsottuna. Näytön vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä ja takaosassa on kolme kamerasensoria, joista pääkameran tarkkuus on 48 megapikseliä. Puhelimessa on nähtävillä myös sormenjälkilukija sekä kuvat vahvistavat Android-käyttöjärjestelmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G Stylus -puhelimen mallikoodin tiedetään olevan XT2043-4 ja koodinimen ”sofia+”. Koodinimen perusteella laite on hyvin lähellä Moto G8 Power -puhelinta, jonka koodinimi on ”sofiar”. Koska puhelimet ovat koodinimiltään vastaavat, niin todennäköisesti tekniset tiedotkin ovat lähellä toisiaan.

Aikaisempien vuotojen mukaan Moto G8 Power -puhelimeen on odotettu muun muassa 6,39 tuuman näyttöä, Snapdragon 665 -järjestelmäpiiriä, neloiskameraa sekä 5000 milliampeeritunnin akkua. Nämä ominaisuudet saattavat löytyä myös Moto G Stylus -puhelimesta, mutta suurin erottava tekijä on mukana toimitettava stylus-kynä.

Lähde: 91Mobiles.com, xataka.xom

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola