MotorolaYleinen

Motorola Moto G Stylus on edullinen puhelin stylus-kynällä

Huhuttu Motorola Moto G Stylus.

Motorolan tuleva stylus-kynällä varusteltu älypuhelin on nähty jo aikaisemmin luotettavassa kuvavuodossa ja nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on kertonut laitteen virallisen mallinimen. Lisäksi XDA Developers -sivusto on löytänyt laitteesta uusia mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Puhelimen nimeksi on kerrottu Motorola Moto G Stylus, eli laite lukeutuisi Moto G -mallistoon. Samalla kyseessä on ensimmäinen malliston stylus-kynällä varusteltu laite. Todennäköisesti Motorola suunnittelee julkaisevansa puhelimen yhdessä aikaisemmin vuotaneiden Moto G8- ja Moto G8 Power -puhelimien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto G Stylus -puhelimen mallikoodin kerrotaan olevan XT2043-4 ja koodinimen ”sofia+”. Koodinimen perusteella laite on hyvin lähellä Moto G8 Power -puhelinta, jonka koodinimi on ”sofiar”. Koska puhelimet ovat koodinimiltään vastaavat, niin todennäköisesti tekniset tiedotkin ovat lähellä toisiaan.

Aikaisempien vuotojen mukaan Moto G8 Power -puhelimeen on odotettu muun muassa 6,39 tuuman näyttöä, Snapdragon 665 -järjestelmäpiiriä, neloiskameraa sekä 5000 milliampeeritunnin akkua. Nämä ominaisuudet saattavat siis löytyä Moto G Stylus -puhelimesta, mutta suurin erottava tekijä on mukana toimitettava stylus-kynä.

Lähde: XDA Developers, Twitter (Evan Blass / yksityinen tili)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola