MotorolaYleinen

Motorola Moto G8- ja Moto G8 Power -puhelimien tarkat tekniset tiedot vuotivat

Motorola Moto G8

Nettiin on jo aikaisemmin vuotanut kuvia Motorolan tulevista Moto G8- sekä Moto G8 Power -älypuhelimista, joiden julkaisun odotetaan tapahtuvan lähiaikoina. Motorola järjestää muun muassa MWC 2020 -messuilla 23. helmikuuta oman lehdistötilaisuutensa, jossa odotetaan monia uutuuspuhelimia. Tällä kertaa uusista Moto G -malliston puhelimista on julkaistu tarkat tekniset tiedot.

Moto G8 tulee tietojen perusteella saamaan 6,39 tuuman HD+ -tasoisen näyttöpaneelin (1560 x 720), jossa on etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa. Puhelimen tehoista on vastaamassa Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 2, 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia versiosta riippuen. Sisäistä tallennustilaa löytyy 32 tai 64 gigatavua. Vuototietojen perusteella akku olisi kooltaan 4000 milliampeerituntia ja sitä ladattaisiin 10 watin laturilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta Moto G8 on kuin monet alemman hintaluokan laitteet. Pääkamerana toimii 16 megapikselin kamera, jonka rinnalla on 2 megapikselin makrokamera sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etukameran tarkkuus on 8 megapikseliä. Moto G8 -puhelimessa odotetaan olevan myös Android 10 -käyttöjärjestelmä sekä perinteinen takaosaan sijoitettu sormenjälkilukija.

Motorola Moto G8 Power

Moto G8 Power on tietojen perusteella varsin vastaava, mutta varusteltuna tarkemmalla näytöllä, paremmilla kameroilla sekä suuremmalla akulla. Moto G8 Power tarjoaa siis 6,39 tuuman Full HD -tasoisen näyttöpaneelin (2300 x 1080), jossa on etukameraa varten tehty reikä. Tehoista vastaa Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kameroita puhelimen takaosaan on odotettavissa joka neljä kappaletta. Pääkameran on kerrottu olevan 16 megapikselin tasoinen, jonka rinnalla ovat myös 2 megapikselin makrokamera sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Lisäksi puhelimessa on 8 megapikselin neljäskamera, jonka käyttötarkoituksesta ei ole toistaiseksi tarkkaa tietoa. Etukameran tarkkuus nousee 25 megapikseliin.

Moto G8 Powerin akku on huhun mukaan huimat 5000 milliampeerituntia, jota ladataan 18 watin pikalatauksen avustuksella. Puhelimessa on myös takaosaan sijoitettu sormenjälkilukija sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä.

Tällä hetkellä ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Motorola aikoo uudet Moto G8- ja Moto G8 Power -älypuhelimet julkaista, mutta loogisin ajankohta olisi MWC 2020 -messujen yhteydessä. On myös mahdollista, että puhelimet nähdään jo ennen sitä.

Moto G8- ja Moto G8 Power -puhelimien vuotaneet tekniset tiedot.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola