LogitechYleinen

Logitech esitteli pelaamiseen suunnatut Logitech G Fits -nappikuulokkeet

Logitech G Fits

Logitech on esitellyt uudet pelaamiseen suunnatut langattomat Logitech G Fits -nappikuulokkeet. Kuulokkeet yhdistyvät laitteeseen niin Bluetoothilla kuin myös niin sanotulla lightspeed-yhteydellä. Kuulokkeiden mukana toimitetaan USB-A-adapteri, jonka avulla kuulokkeet saa yhdistettyä mihin tahansa laitteeseen. Logitechin mukaan adapterin avulla äänenlaatu on huomattavasti parempi, kuin Bluetooth-yhteydellä on tarjolla. Myös viive on Bluetooth-yhteyttä pienempi, joka sopii erityisesti pelaajille.

Kuulokkeiden mukana toimitetaan käyttäjän korviin 60 sekunnissa muotoutuvat Ultimate Ears -tulpat, jotka takaavat kuulokkeille juuri oikeanlaisen istuvuuden korvaan. Kuulokeosat ovat alussa pehmeät ja tämän jälkeen napinpainalluksesta kovettuvat oikeaan muotoon tarjoten hyvän istuvuuden lisäksi luonnollisen melunvaimennuksen kuulokkeille. Kuulokkeista löytyy LED-valot, joita käytetään kuulokkeiden mukauttamisessa. Samanlainen ratkaisu nähtiin vuonna 2020 julkaistuissa Logitech UE Fits -kuulokkeissa. Muotoilultaan nyt julkaistut Logitech G Fits -kuulokkeet ovat identtiset Logitech UE Fits -kuulokkeiden kanssa.

Logitech G Fits -kuulokkeista löytyy 2.4 gigahertsin Lightspeed-yhteys, jonka ansiosta kuulokkeisiin on tuotu erityisempi matalan viiveen tila. Kuulokkeissa on myös Bluetooth 5.2 -yhteys. Kuulokkeet ovat pölyn- ja vedenkestävät IPX3-luokituksen mukaisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden akun luvataan kestävän 2.4 gigahertsin Lightspeed-yhteyden kanssa seitsemän tuntia ja pelkän Bluetooth-yhteyden kanssa kymmenen tuntia yhdellä latauksella. Latauskotelolla kuulokkeisiin saa virtaa 12 tunnin ajaksi. Latauskoteloon saa virtaa ainoastaan USB-C-kaapelin kautta, sillä kotelo ei tue langatonta latausta.

Kuulokkeet tulevat saataville aluksi Kanadassa ja Yhdysvalloissa hintaan 229 dollaria. Maailmanlaajuisesta myyntiintulosta ei ole toistaiseksi tietoa.

Lähde: Logitechin Pressitiedote

Kommentoi

Lisää aiheesta:Logitech