LogitechYleinen

Logitech kävi yritysostoksilla Suomessa

Kuva: Loupedeck

Sveitsiläinen tietokoneiden lisävarusteista tunnettu Logitech on kertonut käyneensä yritysostoksilla Suomessa. Logitech on ostanut helsinkiläisen Loupedeckin. Kyseessä on räätälöitävien ohjainlaitteiden ja ohjelmistojen kehittäjä.

Loupedeckin tuotteet on suunniteltu tekemään luovasta työstä nopeampaa ja intuitiivisempaa striimaajille, pelaajille ja muille sisällöntuottajille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yritysosto parantaa Logitechin ensiluokkaisten elämysten ja sisällönluontiin tarkoitettujen ratkaisujen toimittamista kaikentyyppisille sisällöntuottajille, mukaan lukien pelaajat, livestriimaajat ja muut luovat ammattilaiset.

Kaupan myötä Loupedeckin laitteiden sekä Streamlabsin suositun sovellus- ja palveluvalikoiman välillä on entistä kiinteämpi yhteys.

Logitechin mukaan yritysosto parantaa yrityksen kykyä tarjota mukautettavia ja kontekstuaalisia ohjauskokemuksia Logitechin koko laitevalikoimalle. Loupedeckillä on myös vahva ja kasvava kehittäjäyhteisö, jota Logitech aikoo tukea uusia innovaatioita varten.

”Striimaajien, sisällöntuottajien ja pelaajien voimaannuttaminen on Loupedeckin ja Logitechin yhteinen intohimo. Yhdessä keskitymme poistamaan kaikki esteet, jotta he voivat luoda, muokata ja suoratoistaa ilman rajoituksia”, sanoi Ujesh Desai, Logitech G:n johtaja. ”Tämä yritysosto täydentää Logitechin nykyistä tuotevalikoimaa ja nopeuttaa ohjelmistotavoitteitamme, jotta näppäimistöt, hiiret ja muut laitteet voisivat älykkäästi ja kontekstuaalisesti ymmärtää käyttäjäänsä, luoden paremman kokemuksen Logitechin yleisölle.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Logitechin mukaan yritysoston kauppahinta ei ollut merkittävä, mutta yksityiskohdat pidetään salassa.

Lähde: Logitechin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Logitech