OnePlusYleinen

Julkaisu luvassa joulukuussa? OnePlus 12 -puhelimen tarkat tekniset tiedot vuodon kohteena

OnePlus 12 / Kuva: OnLeaks

OnePlus 12 -puhelimesta nähtiin aikaisemmin CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia OnLeaksin toimesta, mutta tänään samainen lähde on vuotanut tarkat tekniset tiedot. Aikaisemminkin puhelimen ominaisuuksista on ollut huhuja, mutta nyt tiedot ovat nähtävästi toistaiseksi luotettavampia sekä yksityiskohtaisempia.

Puhelimessa tullaan näkemään suuri 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 2K-tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Käytössä on LTPO-tekniikka, joten virkistystaajuus vaihtuu käytön mukaan säästäen akkua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 12 / Kuva: OnLeaks

Tehoista kerrotaan vastaavan Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiirin, jonka julkaisu on luvassa myöhemmin tänä vuonna Qualcommin toimesta. OnePlus 12:n odotetaan tarjoavan jopa 16 gigatavua LPDDR5X-RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä UFS 4.0 -tallennustilaa.

Akku on vuodon mukaan 5400 milliampeerituntia, jota voidaan ladata 100 watin langallisella pikalatauksella. OnePlus 12 tulee palauttamaan myös langattoman latauksen, sillä tuettuna pitäisi olla 50 watin lataus. OnePlus 11 -puhelimessa ei langatonta latausta ollut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta odotetaan myös päivityksiä. OnePlus 12 on vuodon mukaan saamassa 50 megapikselin pääkameran, 50 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 64 megapikselin telekameran. Kyseessä on 3-kertainen optinen zoomaus, joka on mahdollisesti toteutettu periskooppitekniikalla. OnePlus tulee jatkamaan kameroissa yhteistyötä Hasselbladin kanssa.

OnePlus 12 on saamassa vuotojen mukaan 32 megapikselin tasoisen etukameran. Käyttöjärjestelmäksi on tulossa Android 14, jonka päällä on OxygenOS 14 -käyttöliittymä. Vuoto kertoo puhelimessa olevan Alert Slider -tilakytkin sekä näytönalainen sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussan odotetaan julkistavan OnePlus 12 -puhelimen Kiinassa jo joulukuussa 2023. Globaalisti puhelin voitaisiin nähdä vuoden 2024 alussa, tuoreimpien huhujen mukaan helmikuussa.

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus