YleinenZTE

ZTE tuo globaalisti myyntiin RedMagic 8S Pro -puhelimen 649 euron hinnalla – sisuksissa hyrrää tehokkain Snapdragon 8 Gen 2 -piiri

RedMagic 8S Pro

ZTE on julkistanut globaaleille markkinoille uuden RedMagic 8S Pro -älypuhelimen, joka julkaistiin jo Kiinassa muutama viikko sitten. Kyseessä on samalla yksi harvoista puhelimista kansainvälisillä markkinoilla, jossa on Qualcommin tehokkain Snapdragon 8 Gen 2 -versio.

Puhelimessa on Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, joka on aikaisemmin nähty yksinoikeudella Samsungin puhelimissa. Tehokkain ydin on kellotettu 3,36 GHz:iin sekä grafiikkaprosessori on myös hieman ylikellotettu, mutta muuten järjestelmäpiiri on lähes samanlainen. RedMagicin mukaan tuloksena on 5 prosenttia parempi suorituskyky sekä 5,7 prosenttia parempi grafiikkasuorituskyky.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

RedMagic 8S Pro -pelipuhelimessa on kookas 6,8 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä 1300 nitin kirkkaus. Puhelimessa on myös 12 tai 16 gigatavua RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kolmas kamera. Etuosassa on toisen sukupolven näytönalainen selfiekamera, jonka tarkkuus yltää 16 megapikseliin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on 6000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 65 watin teholla. Käyttöjärjestelmäksi ZTE ilmoittaa Android 13:n, jonka päällä hyrrää RedMagic OS 8.0 -ohjelmisto. Puhelimeen on tehty pelaamista varten optimointeja, sillä mukana sisäänrakennettu tuuletin sekä pelipainikkeita.

Globaaleilla markkinoilla RedMagic 8S Pro tulee saataville kolmessa versiossa, jotka ovat Midnight (12 + 256 Gt) 649 euron hintaan, Platinum (16 + 512 Gt) 779 euron hintaan sekä Aurora (16 + 512 Gt) 799 euron hintaan. Myynti alkaa RedMagicin omassa verkkokaupassa elokuun alussa.

Lähde: RedMagicin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen