HuaweiYleinen

Massiivinen Huawei-vuoto – Kolme julkaisematonta laitetta paljastui

Huawei P Smart 2020

Androidiin keskittynyt sivusto Android Headlines on julkaissut tänään kuvia kolmesta vielä julkaisemattomasta Huawei-laitteesta. Kuvissa nähdään muun muassa vielä julkaisematon Huawei P Smart 2020 -puhelin, Huawei Nova 6 -huippupuhelin sekä reikänäytöllä varusteltu Huawei MatePad Pro useissa eri väriversioissa.

Huawei P Smart 2020 on keskihintaluokkaan asettuva puhelin, joka on seuraaja Suomessakin myynnissä olevalle P Smart 2019 -mallille. Nyt kuvissa nähty puhelin on jo aikaisemmin vuotanut Kiinan televiranomaisen TENAA:n kautta, joka on myös paljastanut joitakin tärkeimpiä teknisiä tietoja laitteesta. Huawei P Smart 2020 tulee saamaan muun muassa 6,3 tuuman OLED-näyttöpaneelin, 3900 milliampeeritunnin akun, 48 megapikselin kolmoiskameran sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen kerrotaan olevan koodinimeltään ”Aquaman” ja se on tulossa tarjolle monissa väriversioissa. Tuttuun Huawei-tyyliin mukana on myös liukuvärjättyjä versioita. Rakenteeltaan laite muistuttaa vahvasti jo myynnissä olevaa Huawei P30 Lite -mallia, joten laite koostunee muovista ja lasipinnoista. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa koska Huawei aikoo nyt vuotaneen P Smart 2020 -mallin julkaista, mutta todennäköisesti se nähdään aluksi Kiinan markkinoilla, sillä laite ei tue Googlen palveluita.

Huawei MatePad Pro

Toinen tänään vuotanut uutuuslaite on Huawei MatePad Pro jälleen kerran. Tuleva huipputabletti on nähty jo aikaisemminkin kuvavuodoissa, mutta nyt tuorein kuva vahvistaa ainakin neljä suunnitteilla olevaa väriversiota. Huawei valmistelee MatePad Prosta muun muassa mustaa, valkoista, vihreää ja oranssia väriversiota.

Toistaiseksi tabletin tekniset tiedot ovat edelleen tuntemattomat, mutta huhujen mukaan kyseessä on huippuluokan järjestelmäpiirillä varusteltu Android-pohjainen tabletti. MatePad Pron tiedetään tukevan muun muassa M-Pen-kynää ja näppäimistölisäkuorta. Yksi MatePad Pron erikoisuuksista on näytössä oleva etukamerareikä sekä laitteessa on mahdollisesti näyttöön integroitu sormenjälkilukija.

Huawei Nova 6

Kolmannessa vuotokuvassa komeilee vielä julkaisematon Huawei Nova 6 -älypuhelin. Viime aikoina Nova 6 -puhelimesta on nähty ja kuultu monenlaisia huhuja, mutta nyt tuoretta vuotokuvaa voidaan pitää varsin luotettavana. Tietojen mukaan Nova 6 olisi tulossa tarjolle 4G- ja 5G -versioina ja yksi laitteen kohokohdista on kaksoisetukamera, jolle on tehty reikä näyttöön.

Tuorein vuoto vahvistaa Nova 6 -puhelimen olevan tulossa tarjolle kolmessa värissä, jotka ovat violetti, musta ja sininen. Vuotokuvassa Nova 6 -puhelimen lukitusnäytöllä on myöskin päivämäärä 5. joulukuuta, jota voidaan pitää mahdollisena julkaisupäivämääränä.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei