AndroidXiaomiYleinen

Massiivisen Xiaomi Mi Max 3:n julkaisu lähenee – Kuvat ja tiedot puhelimesta paljastuivat

Xiaomin älypuhelimien tuoteskaala on monipuolinen ja yksi mielenkiintoisimmista mallistoista on Mi Max. Kyseiseen mallistoon lukeutuu tällä hetkellä kaksi mallia Mi Max (1) ja Mi Max 2. Tänä vuonna julkaistaan jo kolmannen sukupolven versio, jonka odotetaan kantavan nimeä Mi Max 3. Jo nyt ennen julkaisua Kiinan televiranomainen Tenaa on julkaissut tietokannassaan tulevan laitteen tekniset tiedot sekä kuvat.

Tenaan julkaisemien kuvien perusteella puhelimessa olisi 18:9-kuvasuhteen näyttö, metallinen rakenne, kaksoiskamera sekä sormenjälkilukija laitteen takaosassa. Julkaistujen teknisien tietojen mukaan laitteen mitat ovat 176,15 × 87,4 × 7,99 millimetriä ja painoa on 221 grammaa. Näytön kooksi ilmoitetaan 6,9 tuumaa ja tarkkuutta on 2160 x 1080 pikseliä. Myöskin akun on ilmoitettu olevan massiivinen 5400 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti Tenaa ei paljasta tulevan puhelimen järjestelmäpiiriä, mutta sen pitäisi olla todennäköisesti keskiluokan Snapdragon 636. RAM-muistiksi Tenaa ilmoittaa 3, 4 tai 6 gigatavua mallista riippuen, kun taas sisäistä tallennustilaa on 32, 64 tai 128 gigatavua. Puhelin tukee lisäksi muistikorttia aina 128 gigatavuun asti. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 8.1 Oreo, jonka päällä toimii Xiaomin oma MIUI-käyttöliittymä. Kameroiden osalta Tenaa ilmoittaa, että pääkamera koostuu 12 ja 8 megapikselin sensoreista, kun taasen etukamera on suuruudeltaan 8 megapikseliä.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Xiaomi tulee Mi Max 3 -puhelimen julkaisemaan. Kauaa julkaisua ei enää kuitenkaan tarvitse odotella, sillä Xiaomi on yleisesti julkaissut uudet puhelimet pian sen jälkeen kun ne ovat paljastuneet Tenaan tietokannasta.

Lähde: Tenaa (Xiaomi M1804E4T)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android