MediaTekYleinen

MediaTek julkaisi uuden Dimensity 820 -järjestelmäpiirin – tarjoaa 5G-yhteydet edullisempiin puhelimiin

MediaTek on julkaissut viime aikoina ahkerasti eritasoisia järjestelmäpiirejä älypuhelimille, jotka tarjoavat myös 5G-tuen. Tänään MediaTek on esitellyt uuden Dimensity 820 -järjestelmäpiirin, joka tarjoaa tuen 5G-yhteyksille selvästi edullisempiin älypuhelimiin.

Uusi MediaTek Dimensity 820 -järjestelmäpiiri tarjoaa MediaTekin mukaan erinomaisen suorituskyvyn sekä hyvän pelikokemuksen. MediaTek on suunnitellut piirin tukemaan kameroita aina 80 megapikseliin asti ja lisäksi siinä on tuki 32 + 16 megapikselin syvyysterävyyskuvaukselle, jolloin pystytään tuottamaan luonnollisia muotokuvia. Kamerapuolella järjestelmäpiiristä löytyy oletuksena tuki myös 4K HDR -videokuvaukselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Dimensity 820 koostuu neljästä tehokkaasta 2.6 GHz:n Cortex-A76 -ytimestä sekä neljästä 2.0 GHz:n taajuudella toimivasta Cortex-A55-ytimestä. Lisäksi grafiikkasuorittimena piirissä toimii Mali-G57 ja järjestelmäpiiristä löytyy myös HyperEngine 2.0 -tekniikka, joiden avulla pelaamiskokemus on aikaisempaa parempi. Järjestelmäpiiriin on integroitu myös 5G NR -modeemi, joka takaa energiatehokkaan 5G-tuen sub-6GHz-taajuusalueella. Dimensity 820 tukee myös dual-SIM- ja dual standby 5G -tekniikoita.

Dimensity 820 -järjestelmäpiiri tukee näyttöjä 120 hertsin virkistystaajuudelle asti ja lisäksi piiristä löytyy tuki HDR-toistolle MiraVision Video -tekniikan avulla. Lisäksi Dimensity 820 tukee SDR-sisällön muuntamista HDR-sisällöksi.

Ensimmäinen MediaTekin uuteen Dimensity 820 -järjestelmäpiiriin perustuva älypuhelin tullaan todennäköisesti julkaisemaan Xiaomin toimesta. Xiaomi ilmoitti tänään julkaisevansa uudet Redmi 10X -malliston puhelimet Kiinassa 26. toukokuuta 2020.

Lähde: MediaTekin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:MediaTek