MetaYleinen

Metan Twitter-haastaja Threads julkaistaneen 6. heinäkuuta

Threads.net-sivusto näyttää tältä.

Meta on julkistamassa tällä viikolla yhtiön uuden sosiaalisen median alustan, joka kantaa nimeä Threads. Kyseessä on Instagramin alaisuudessa toteutettu Twitter-haastaja, jonka kehityksen on raportoitu alkaneen tammikuussa.

Aikaisemmin Threads-sovellus ilmestyi jo Google Play -sovelluskauppaan Android-laitteille, mutta nyt vastaava listaus on ilmestynyt myös Applen App Storeen. Sovellus ei ole vielä ladattavissa, mutta se on ”ennakkotilattavissa”. Lisäksi App Store kertoo, että sovellus on tulossa pian ja odotettu julkaisu olisi 6. heinäkuuta 2023.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Meta on lisäksi avannut oman Threads.net-verkkosivuston, jossa on ainakin tällä hetkellä vain sovelluksen kolmiulotteinen logo sekä teksti ”Threads”. Mobiililaitteilla näkymässä on myös teksti ”Get the app”, jossa näkyy mahdollisuus tilata ennakkoon sovellus Applen laitteille ja Androidin osalta on ainoastaan teksti ”Coming soon”.

Aikaisemmin sivustolla oli myös lähtölaskenta, joka osoitti julkaisun tapahtuvan 6. heinäkuuta kello 17.00 Suomen aikaan. Nyt lähtölaskentaa ei ole enää sivulla, joka voi myös kertoa Metan muuttaneen suunnitelmiaan julkaisun suhteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti Threads-palvelun osalta kuullaan virallisia tietoja hyvin pian. Palvelun pitäisi olla pitkälti vastaava kuin Twitter, ja Metan tavoitteena on haastaa Elon Muskin omistuksessa oleva palvelu.

Lähde: Threads.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Meta