NothingYleinen

Nothing Phone (2):n muotoilu paljastettiin kokonaan – uusittu Glyph esillä tunnetun tubettajan videolla

Nothing Phone (2)

Nothing Phone (2) tullaan julkaisemaan 11. heinäkuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Toistaiseksi Nothing on itse vahvistanut puhelimen joitakin teknisiä yksityiskohtia, mutta nyt yhtiö on julkaissut ensimmäisen virallisen kuvan puhelimesta. Lisäksi uusittu Glyph-käyttöliittymä on esillä tunnetun tubettajan videolla.

Julkaistu kuva esittelee Nothing Phone (2):n takaosan toteutuksen, jossa on paljon samaa Nothing Phone (1) -puhelimen kanssa. Takaosa on läpinäkyvä ja siinä on esillä laitteen komponentteja sekä uusittu Glyph-käyttöliittymä. Kuvassa puhelimesta nähdään molemmat väriversiot, jotka ovat valkoinen sekä harmaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (2)

Nothing Phone (2):n Glyph-järjestelmä koostuu nyt 11 yhtenevästä LED-nauhasta, kun aikaisemmin niitä oli vain viisi kappaletta. Päivitetty järjestelmä sisältää myös 33 LED-valaistusaluetta, joka on selvästi enemmän kuin edeltäjässä.

Glyph-käyttöliittymä voi näyttää esimerkiksi äänenvoimakkuuden sitä säädettäessä. Lisäksi se voi näyttää ajastimen jäljellä olevan ajan LED-nauhalla. Nothing on kehittänyt lisäksi Essential-ilmoitukset, jonka avulla oikean yläkulman LED-valon saa varattua tietylle sovellukselle kertomaan saapuneista ilmoituksista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing on aikaisemmin vahvistanut uutuuspuhelimessa olevan 6,7 tuuman näyttöpaneeli, suurempi 4700 milliampeeritunnin akku sekä päivityslupaus on 3 vuotta Android-versioita sekä 4 vuotta tietoturvapäivityksiä.

Nothing Phone (2) sekä sen uusi Glyph-käyttöliittymä ovat esillä Marques Brownleen videolla, jonka voi katsoa alapuolelta.

Lähde: YouTube, Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing