MicrosoftYleinen

Microsoft julkaisi suuret varavirtalähteet

Microsoft-2652-540x360

Microsoft julkasi tänään kolme suurehkoa varavirtalähdettä puhelimille. Uudet varavirtalähteet on kooltaan 5200mAh, 9000mAh sekä 12000mAh, eli puhtia riittää pidemmillekkin matkoille. Uudet varavirtalähteet ladataan luonnollisesti USB-laturilla. Varavirtalähteellä voi ladata kaikkia USB-latausta tukevia älypuhelimia ja tabletteja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Microsoft Portable Dual -virtalähteet ovat saatavilla valikoiduilla markkinoilla tulevien viikkojen aikana, 35, 45 ja 55 euron suositusvähittäishintaan.

Portable-Dual-Charger-DC-33-benefit4-jpg”Kokoonpanosta ensimmäisenä esittelemme uutuuksista kompakteimman 5200mAh -varavirtalähteen. Sen hoikan ja hyvin taskuun sopivan muotoilun myötä se mahtuu täydellisesti taskuun tai laukkuun, ja sitä on mukava kuljettaa mukana tarpeen varalla.”

”Suurempaan, vaikkapa useamman eri laitteen tai erillisen latauskerran tarpeeseen vastaavat joko 9000mAh tai 12000mAh -kapasiteetilla varustetut varavirtalähteemme.

Vaikka isomman kapasiteettinsa vuoksi myös virtalähteiden koko on suurempi, ovat nämäkin kaksi kuitenkin sopivan kokoisia kannettavaa luonnettaan ajatellen, ja voit sujauttaa ne helposti laukkuusi tai hansikaslokeroosi odottelemaan käyttöään.”

 

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft