MicrosoftYleinen

Microsoft julkisti Surface Laptop Studio 2-, Surface Laptop Go 3- ja Surface Go 4 -laitteet – Heti ennakkotilattavissa

Surface Laptop Studio 2

Microsoft on laajentanut Surface-tuotemallistoaan kolmella uudella laitteella. Yhtiö on esitellyt Surface Laptop Studio 2- ja Surface Laptop Go 3 -läppärit kuluttajille sekä Surface Go 4 -hybridilaitteen yrityskäyttöön.

Uusi Surface Laptop Studio 2 on Microsoftin mukaan kaikkien aikojen tehokkain Surface-kannettava. Laitteessa on uusimmat 13-sukupolven Intel Core -prosessorit sekä NVIDIA RTX 40 -sarjan grafiikkasuoritin. Sisällöntuotantoon suunnitellut huippuluokan NVIDIA Studio -työkalut tarjoavat jopa kaksi kertaa tehokkaampaa kuvankäsittelyä MacBook Pro M2 Maxiin verrattuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Surface Laptop Studio 2

Laitteesta tarjotaan 16, 32 ja 64 gigatavun DDR5X-RAM-muistilla varusteltuja versioita. Laitteessa on Thunderbolt 4 USB-C-liittimiä ja uusi USB-A-portti. Microsoft on laittanut mukaan microSD-muistikortin lukijan sekä perinteikkään 3,5 millimetrin kuulokeliittimen.

Siinä on 14,4 tuuman PixelSense Flow -kosketusnäyttö sekä joustavan muotoilun ansiosta kolme työskentelyasentoa. Uusi haptinen kosketusnäyttö parantaa entisestään käytön esteettömyyttä.

Suomessa Surface Laptop Studio 2:n hinnaksi on edullisimmillaan ilmoitettu 16 + 512 gigatavun versiossa 2299 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Surface Laptop Go 3

Toinen uutuus on Surface Laptop Go 3, jonka kerrotaan olevan yhdistelmä tyylikkyyttä ja suorituskykyä. Microsoftin kevyin ja helpoimmin kuljetettava Surface Laptop -kannettava sisältää 12,4 tuuman kosketusnäytön ja suuren määrän premium-tason ominaisuuksia, kuten ensiluokkaisen kirjoitustuntuman ja sormenjälkitunnisteisen virtapainikkeen.

Intel Core i5 -prosessorilla varusteltu uutuus tarjoaa myös 16 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua tallennustilaa. Akunkesto on 15 tuntia yksittäisellä latauksella ja tuettuna on pikalataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Surface Laptop Go 3 on kannettava jokapäiväiseen käyttöön ja se on suunnattu muun muassa opiskelijoille. Microsoft on tuonut siihen USB-C 3.2 -portin, USB-A 3.1 -portin, perinteisen kuulokeliittimen sekä Surface Connect -latausliittimen.

Suomessa Surface Laptop Go 3 tulee saataville edullisimmillaan 919 euron hintaan.

Surface Go 4

Surface Go 4 on yrityskäyttöön suunniteltu ja kyseessä on valmistajan mukaan helpoimmin kuljetettava Surface 2-in-1 -laite. Uusi Surface Go 4 on tänä syksynä ainoastaan yritysten saatavilla. Erityisesti asiakasrajapinnassa ja koulutuksen parissa työskenteleville soveltuva Surface Go auttaa yrityksiä uudistumaan ja parantaa työnteon tehokkuutta.

Laite on saanut Intel N200 -suorittimen, jonka kaverina on 8 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 64, 128 tai 256 gigatavua UFS-tallennustilaa. 12,5 tunnin akunkeston luvataan kestävän koko päivän. Tabletissa on 10,5 tuuman kokoinen näyttöpaneeli.

Surface Go 4 maksaa yrityksille edullisimmillaan 659 euroa.

Lähde: Microsoft

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft