MicrosoftWindows 10

Microsoft tekemässä suuria muutoksia, Lumia ja Windows 10 Mobile haudataan?

Lumia_950_Marketing_03_DSIM

Microsoft on tietojen mukaan järjestänyt tällä viikolla konferenssin kumppaneilleen,  jonka puitteissa julkistettiin monia mielenkiintoisia asioita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Venäläinen Mobiltelefon.ru -sivusto uutisoi aiheesta ja viittaa artikkelissaan tunnetun Twitter-käyttäjä Eldar Murtazin tietoihin. Artikkelissa kerrotaan, että Microsoft esitteli konferensissa viimeiseksi Lumia-puhelimeksi huhuttua Lumia 650 -mallia. Artikkelissa kerrotaan myös, että se saattaa olla myös viimeinen Windows 10 Mobile -laite, sillä käyttöjärjestelmän kehityksen kerrotaan pysähtyvän.

Tämä tarkoittaisi sitä, että Microsoft olisi tekemässä äkkikäännöksen ja lopettaisi lähes kokonaan kilpailun mobiilimarkkinoilla. Valitettavasti näitä tietoja ei voida millään tavalla vahvistaa, eikä luotto Eldar Murtazin tietoihin ole kauhean vahva, joten nämä tiedot saattavat olla vain täyttä huijausta.

Lähde

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Mobiilimarkkinoilta ei tarvitse kadota, vaikka Lumia ja Windows 10 Mobile lakkautettaisiin. Huhujen mukaanhan tarkoitus on tehdä täysiverinen Windows 10 kännykkä Surface -brändin alla. Eli siinä toimisivat sitten samat softat kuin tietsikalla.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft