Sailfish OSYleinenYotaPhone

YotaPhone 3 ei tule saataville Jollan Sailfish OS -käyttöjärjestelmällä

Yota Devices on tunnettu puhelimista, joissa on kaksi näyttöä. Tänä vuonna yhtiö on valmis julkaisemaan jo kolmannen sukupolven laitteen, joka tulee luonnollisesti kantamaan nimeä YotaPhone 3.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiemmin olemme kertoneet huhusta, jonka mukaan Yota Devicen piti ottaa käyttöön Sailfish OS -käyttöjärjestelmä, mutta uusimpien tietojen mukaan tulemme näkemään yhtiöltä vain Android-käyttöjärjestelmää käyttäviä puhelimia. Emme siis tule YotaPhone 3:n yhteydessä ainakaan vielä näkemään yhtiön ottavan käyttöönsä Sailfish OS -käyttöjärjestelmää.

”Thank you for your interest to our product. Yotaphone 3 will launch with Android.”

Tämä on ehkä pettymys Jolla faneille, jotka ovat odottaneet Sailfish OS -käyttöjärjestelmälle Jollan lisäksi muita valmistajia, mutta toistaiseksi ainoa virallinen laitevalmistaja on intialainen Intex. Tämä intialainen puhelin tullaan SuomiMobiilille annettujen tietojen mukaan julkaisemaan ensi kuussa MWC 2016 -messuilla. Kerroimme viime vuoden lopussa myös, että Venäjä luottaa Sailfish OS -käyttöjärjestelmään ja odottaa sen kasvattavan tämän vuoden aikana markkinoitaan Venäjällä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sailfish OS