MicrosoftWindows 10

Microsoftin uudet Lumiat tullaan julkaisemaan vanhalla Windows 10-versiolla varustettuna

Lumia 950Microsoft on julkaissut jo Windows 10:n tietokoneille ja tableteille, mutta puhelimet ovat toistaiseksi saaneet odotella uusinta Windows 10 Mobile-päivitystä. Microsoft on siirtynyt Windows Insider-käyttäjille jaetussa esiversiossa jo uuteen Threshold 2-päivityshaaraan, jonka pitäisi olla ensimmäinen suuri päivitys Windows 10 tietokoneille ja puhelimille. Windows 10 TH2-päivityksen olisi tarkoitus tulla jakeluun marraskuun alussa. Samalla Windows 10 Mobilen kohdalla Windows 10 Mobile TH2-version pitäisi olla päivitys, joka tulee saataville Windows Phone 8.1-laitteille. Tämä ei kuitenkaan käy järkeen sillä tämän tiedetään olevan valmis vasta marraskuussa ja Microsoft on julkaisemassa uusia Lumia-lippulaivapuhelimia jo ensi kuun alussa.

Tämä kuitenkin antaisi ymmärtää, että Microsoft olisi ohjelmistonsa takia valmis julkaisemaan puhelimensa vasta marraskussa. Tänään kuitenkin WinBeta-sivusto on saanut vihiä, että tulevat Microsoft Lumia-puhelimet tulisivat kuitenkin käyttämään Windows 10 Mobile TH1-rakennusversiota. Näin ollen voimmekin odottaa, että uudet Lumiat tulevat sisältämään jo muutama kuukausi sitten Windows Insider-käyttäjille esitellyn 10240-rakennusversion, joka olisi Windows 10 Mobilen TH1-rakennushaaran RTM-versio. Sivusto kuitenkin huomauttaa, että versioon on tehty paljon korjauksia ja parannuksia, jotka auttavat tekemään kokemuksesta sulavan ja täydellisin siihen asti kunnes TH2-versio julkaistaan virallisesti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Microsoft tulee siis näiden tietojen perusteella julkaisemaan Lumia 950, Lumia 950 XL ja Lumia 550-puhelimet Windows 10 Mobile Threshold 1-versiolla varustettuna. Luonnollisesti nämä uudet Lumiat ovat päivitettävissä myös Windows 10 Mobile Threshold 2-versioon, kun se julkaistaan virallisesti marraskuussa ja vanhemmat Windows Phone 8.1-puhelimet päivittyvät suoraan tähän versioon.

Lähde

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Lähdekritiikki : höpö höpö !

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft