Hintaseuranta.fi

Mikä on Black Friday? Näin pystyt seuraamaan parhaimpia alennuksia Hintaseuranta.fi -palvelussa!

Black Friday on tulossa jälleen myös Suomeen. Virallisesti Black Friday järjestetään perjantaina 27. marraskuuta, mutta nykyisin tämä suosittu tarjouspäivä on venynyt viikon mittaiseksi niin sanotuksi ”Black Weekiksi”, sillä se alkaa jo monilla kauppiailla maanantaina 23. marraskuuta. Vaikka monissa paikoissa tarjouksia on luvassa koko viikon putkeen, niin usein suurimmat ja tärkeimmät tarjoukset on säästetty perjantaille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alun perin Black Friday on kotoisin Yhdysvalloista, ja päivän merkitys on yleisesti kauppojen joulusesongin alku. Kyseessä on yksi vuoden suurimmista ostospäivistä ja Black Fridayn aikana nähdään monesti monenlaisia mielenkiintoisia alennuksia. Suomessa Black Friday on varsin tuore asia, eikä sitä vielä ole vietetty kovin montaa vuotta. Suomessa erityisesti elektroniikkamyyjät tarjoavat monipuolisesti erilaisia tarjouksia, ja Black Friday painottuu pääasiassa verkkokauppoihin.

Hintaseuranta.fi -palvelu helpottaa Black Friday- ja Black Week -tarjouksien löytämistä. Hintaseurannan Black Friday -sivustolle poimitaan koko viikon ajan parhaimpia tarjouksia kaikkien kauppiaiden valikoimista. Hintaseurantaa kannattaa seurata silmä kovana, jotta ei jää paitsi parhaimmista tarjouksista.

Ovatko tarjoukset todellisia? Monia suomalaisia mietityttää usein Black Friday -tarjouksien todenmukaisuus, sillä monesti ilmoille nousee kysymys, ”miten hinnasta on voitu ottaa noin iso pala pois”. 50 prosentin alennus tai 300 euroa hinnasta pois kuulostaa usein todella houkuttelevalta, mutta aina tuotteiden kohdalla kannattaa tarkistaa onko tuotetta myyty joskus Black Fridayn ulkopuolella jopa edullisemmin, ja onko tuotteen lähtöhintaa nostettu Black Fridayn takia, jotta ostajalle alennusprosentti näyttäisi paremmalta.

Hintaseuranta antaa hintojen kehityksen tarkasteluun loistavan työkalun, sillä palvelun tuotesivuilla voidaan katsoa kuukauden ajalta kyseisen tuotteen hintakehitys. Tämän ominaisuuden avulla on mahdollista helposti varmistaa, onko Black Fridayna mainostettu tarjous edes kovin erikoinen verrattuna esimerkiksi tuotteen hintaan kuukausi takaperin.

Hintaseurannan sivuilta näet myös tuotekohtaisen hintakehityksen.

Hintaseurannan vinkit Black Fridayhin

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  1. Tee itsellesi lista tuotteista, joista olet kiinnostunut. Tämä auttaa sinua tarttumaan tarjoukseen, kun se julkaistaan.
  2. Määrittele tuotteelta vaadittavat ominaisuudet. Tällä tavalla huomaat heti ovatko tarjouksessa olevat tuotteet sellaisia, jotka täyttävät sinun tarpeesi.
  3. Aseta budjetti. Näin ehkäiset ylittämästä menojasi ja vältyt samalla heräteostoksilta.
  4. Vertaile hintoja. Hintaseuranta auttaa sinua näkemään hinnat helposti yhdestä paikasta.
  5. Tarkasta toimitus- ja palautuskustannukset sekä toimitusaika.

Cyber Monday 30. marraskuuta

Black Fridayn jälkeen heti seuraava merkittävä alennusmyyntipäivä on maanantaina 30. marraskuuta ja päivää kutsutaan Cyber Mondayksi. Myös Cyber Monday on kotoisin Yhdysvalloista, jossa Black Friday alun perin keskittyi kivijalkamyymälöiden tarjouksiin, kun taasen Cyber Monday tarjosi alennuksia pääasiassa verkossa. Suomessa Cyber Monday keskittyy myös verkkokauppojen tarjouksiin, mutta usein Cyber Monday jää hieman Black Fridayn varjoon.

Maanantaina 30. marraskuusta, eli Cyber Mondayna voi kuitenkin löytää myös todella hyviä tarjouksia sekä alennuksia mielenkiintoisista tuotteista. Hintaseuranta-palvelu auttaa myös tällöin parhaimpien tarjouksien löytämisessä.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi