POCOXiaomiYleinen

POCO M3 -älypuhelin julkaistaan 24. marraskuuta – tällainen puhelin on luvassa

Xiaomin tytärbrändi POCO on vahvistanut, että uusi Poco M3 -älypuhelin tullaan julkaisemaan 24. marraskuuta järjestettävässä online-julkaisutilaisuudessa. Kyseessä on globaali julkaisu, joka alkaa ensi viikon tiistaina kello 14.00 Suomen aikaa. Nyt myös puhelimesta on vuodettu ensimmäisiä kuvia sekä tietoja.

Vuotaneen kuvan perusteella Poco M3:n ulkoinen toteutus olisi selvästi poikkeava kuin aikaisemmat Pocon puhelimet. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue kolmea kamerasensoria varten, mutta kamera-aluetta on venytetty koko puhelimen levyiseksi mustalla korostuksella. Lisäksi leveässä kamera-alueessa on myös isolla Pocon logo. Kuvan perusteella puhelimen etuosassa olisi näyttö, jonka yläreunassa on pisaramainen etukameralovi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva vahvistaa laitteen oikeassa kyljessä olevan virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija sekä tuttu äänenvoimakkuuspainike. Kuvassa Poco M3 nähdään peräti kolmessa värissä, jotka ovat perinteinen musta sekä pirteät sininen ja keltainen.

Tietojen mukaan Poco M3 tarjoaisi 6,53 tuuman näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Tehoista kerrotaan vastaavan Snapdragon 662 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia. Puhelimeen odotetaan myös 6000 milliampeeritunnin akkua, 18 watin pikalatausta sekä 48 megapikselin pääkameraa. Tietojen mukaan kyseessä on siis edullisemman hintapisteen älypuhelin, jossa ei ole 5G-yhteyksiä.

Poco M3 julkaistaan ensi viikolla 24. marraskuuta kello 14.00 Suomen aikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Pisaralovi on aina parempi kuin kamerareikä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:POCO