MotorolaYleinen

Minne jäi odotettu taittuvanäyttöinen Motorola Razr 2022? Motorola vahvisti sen olevan tulossa myös Eurooppaan

Motorolan logo

Motorola julkisti eilen kolme uutta Edge-malliston älypuhelinta Euroopan markkinoille, jotka olivat Motorola Edge 30 Ultra, Edge 30 Fusion sekä Edge 30 Neo. Monet odottivat tilaisuuden aikana Motorolalta myös tietoa odotetusta taittuvanäyttöisestä Razr 2022 -älypuhelimesta, mutta mitään ei kuitenkaan sen osalta kerrottu.

Kiinassa Motorola Razr 2022 julkaistiin jo aikaisemmin ja sitä on odotettu myyntiin Euroopassa. Pettymys oli kuitenkin suuri, kun puhelinta ei nähty yhdessä huippuluokan Motorola Edge 30 Ultran kanssa. Motorola antoi kuitenkin tilaisuutta ennen medioille vahvistuksen siitä, että puhelinta on lupa odottaa Euroopassa myyntiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti vielä puhelinta ei esitelty, eikä yhtiö antanut mitään tarkkaa aikataulua julkaisulle. Motorolan edustajien mukaan Razr 2022 -puhelimesta tullaan kuulemaan Euroopan markkinoiden osalta lisätietoja kuitenkin hyvin pian. Motorola tulee tarjoamaan siis kilpailijan Samsung Galaxy Z Flip -puhelimille, sillä Motorola Razr 2022 on myös simpukkapuhelin.

Motorola Razr 2022 on mielenkiintoinen puhelin, sillä siinä on muun muassa 144 hertsin 6,7 tuuman taittuva OLED-näyttöpaneeli ja ulkopuolella on 2,7 tuuman kokoinen toinen näyttö. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on jopa 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on myös 50 megapikselin tasoinen pääkamera, jonka kaverina on 13 megapikselin tasoinen ultralaajakulmakamera. Puhelimeen on saatu lisäksi Android 12 -käyttöjärjestelmä, jossa on optimointeja taittuvaa näyttöä varten. Tarkemmin Motorola Razr 2022 -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Kiinassa Motorola Razr 2022 -puhelimen hinnat alkoivat 5999 juanista, eli noin 858 eurosta. Toistaiseksi ei ole tietoa mahdollisesta hinnoittelusta Euroopassa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola