SamsungYleinen

Mokasiko Samsung itse? Galaxy Z Fold 6- ja Galaxy Z Flip 6 -puhelimien ensimmäinen markkinointikuva vuoti nettiin

Väitetty virallinen mainoskuva Galaxy Z Fold 6- ja Galaxy Z Flip 6 -puhelimista.

Samsung on julkistamassa reilun kuukauden päästä uudet taittuvanäyttöiset puhelimensa, jotka ovat huhuissa kantaneet nimiä Galaxy Z Flip 6 sekä Galaxy Z Fold 6. Kyseisiä puhelimia on odotettu julkaistavaksi 10. heinäkuuta järjestettävässä tilaisuudessa Pariisissa.

Toistaiseksi puhelimista ei ole vuotanut tarkkoja virallisia tuotekuvia, mutta nyt Reddit-palvelussa on julkaistu mahdollisesti ensimmäinen virallinen kuva. Vuoto on peräisin nähtävästi Samsung Kazakstanin verkkosivustolta, ja kuva on melko perinteinen Samsungin tyylinen mainoskuva.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvassa nähdään Galaxy Z Fold 6 -puhelimen aikaisempaa kulmikkaampi ja laatikkomaisempi muotoilu. Laitteessa on muilta osin perinteikäs muotoilu ja takaosassa on kolme kameraa sekä LED-salamavalo. Galaxy Z Flip 6 ei ole saamassa merkittävää uudistusta muotoiluun, vaan ulkopuolella nähdään suuri näyttöpaneeli sekä kaksi kameraa yhdessä LED-salamavalon kanssa.

Galaxy Z Fold 6 nähdään harmaassa värissä, joka vastaa pitkälti Galaxy S24 Ultran titaanista sävyä. Galaxy Z Flip 6 on esillä sinisessä värissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nettiin on vuotanut viime aikoina myös kuvia Galaxy Z Fold 6:n toimimattomasta esittelylaitteesta. Kyseiset kuvat ovat vahvistaneet jo kulmikkaamman muotoilun. Kuvat vahvistavat myös tulevan puhelimen saavan leveämmän sisäpuolen näytön, jota on odotettu Samsungilta jo vuosia.

Samsungin odotetaan käyttävän molemmissa uusissa taittuvanäyttöisissä puhelimissa Qualcommin tehokkainta Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiriä. Lisäksi parannuksia nähtäisiin akuissa, jotka ovat hieman suuremmat. Samsungin odotetaan esittelevän samaan aikaan myös Galaxy Watch 7 -sarjan älykellot, Galaxy Watch Ultran, Galaxy Watch FE -kellot sekä Galaxy Ring -älysormuksen.

Lähde: Reddit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung