MotorolaYleinen

Motorola-brändiä kantavan julkaisemattoman Moto Watch 70 -älykellon tiedot paljastuivat verkkokaupan kautta

Motorola-brändin alaisuudessa julkaistaan lähiaikoina uusia älykelloja. Uutisoimme julkaisemattomista älykelloista SuomiMobiilissa parisen viikkoa sitten, jolloin tulevista kelloista oli paljastunut tietoja vuotojen ja viranomaistietokantojen kautta.

Tulevasta Moto Watch 70 -älykellosta on nyt paljastunut kattavasti uusia tietoja Best Buy -verkkokaupan tuotelistauksen kautta. Älykellot eivät ole Lenovon omistaman Motorolan kehittämiä tai valmistamia, vaan brändi on lisensoitu kanadalaisen eBuyNow-yrityksen käyttöön.

Yllättäen verkkokaupan tuotesivut ovat edelleen pystyssä ja kuka vaan voi sivustolta käydä katsomassa tietoja kellosta. Vuodoissa on aiemmin puhuttu tulevista Moto kelloista Moto Watch 200 -sarjana, mutta Best Buyn listauksen mukaan kyseisen kellon nimi olisikin Moto Watch 70.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan Moto Watch 70 -kellosta löytyy listauksen mukaan neliskulmainen 1.69 tuuman kokoinen LCD-näyttö. Näytön tarkkuus on 240 x 280 pikseliä. Kuvan perusteella kellon rungossa on yksi toimintapainike, jolla pääsee todennäköisesti kellon sovellusvalikkoon ja takaisin kellotauluun. Kellossa on sivuston mukaan 14 päivän akunkesto ja kellon saa täyteen kahden tunnin latauksella. Kelloa ladataan USB-C-kaapelilla, jossa on kellolle omanlaiset POGO-pinnit. Pinneihin kello yhdistyy magneetin avulla.

Kello on suojattu pölyltä sekä vedeltä IP67-luokituksen mukaisesti. Moto Watch 70 -älykellosta löytyy 23 urheilumuotoa. Muilta osin kellon sensorivarustus on perustasoa. Kello kykenee mittaamaan käyttäjän sykettä, unta, askelia ja kellosta löytyy verenhappipitoisuuden mittaamiseen SpO2 ominaisuus. Kellosta löytyy myös GPS- ja Bluetooth 5.0 -yhteydet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto Watch 70 -kello on listattu sivustolle ainoastaan mustassa värissä. Pakkauksen mukana toimitetaan musta silikooninen ranneke ja latauskaapeli. Kellon runko on sivuston mukaan valmistettu sinkkimetallisekoituksesta. Kellon hinnaksi ilmoitetaan sivustolla 99,99 Kanadan dollaria, joka on reilut 70 euroa.

Aiemmissa vuodoissa on paljastunut kellon myyntipakkaus.

EbuyNow ei ole toistaiseksi kertonut aikataulua kellon julkaisulle. Julkaisun voidaan odottaa tapahtuvan vielä tämän vuoden puolella. Toistaiseksi ei ole täyttä varmuutta siitä, minne markkina-alueille kello on tulossa myyntiin. Moto Watch 70 -kellon julkaisun yhteydessä yritykseltä saatetaan nähdä myös toinen kello, joka olisi seuraaja viime vuonna julkaistulle pyöreän muotoilun omaavalle Moto Watch 100 -älykellolle.

Lähde: Best Buy -verkkokauppa

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola