MotorolaYleinen

Motorola Edge 30 Pro -huippupuhelimen kuvat vuotivat – hieman muokattu versio Edge X30 -puhelimesta

Motorola Edge 30 Pro

Motorolan on tiedetty valmistelevan Edge 30 Pro -puhelimen julkaisua globaaleille markkinoille, joka olisi pitkälti sama puhelin kuin Kiinassa jo helmikuussa esitelty Motorola Edge X30. Nähtävästi joitakin muutoksia yhtiö on tekemässä, sillä Mysmartprice.com-sivusto on saanut käsiinsä vuotokuvia Edge 30 Prosta.

Ulkoisesti suurin muutos nähdään takaosassa, jossa Motorola on erikoisesti siirtänyt M-logon vasempaan alakulmaan. Vielä aikaisemmin logo oli takaosan keskellä. Takaosassa on edelleen kolmoiskamera, jonka rinnalla on LED-salamavalo ja mikrofoni. Etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Yksi merkittävä muutos nähdään myös sormenjälkilukijan sijainnissa. Edge X30 -mallissa sormenjälkilukija oli oikeassa kyljessä, mutta Edge 30 Prossa se on nähtävästi näyttöön integroituna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 30 Pro

Kuvissa Motorola Edge 30 Pro on esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen. Toistaiseksi ei ole tietoa, onko Motorola suunnittelemassa myös muita väriversioita. Kuvista voitaneen päätellä puhelimen kehyksen olevan valmistetun muovista, mutta muuten laite on todennäköisesti lasia. Teknisesti Edge 30 Pro on todennäköisesti hyvin identtinen Edge X30 -mallin kanssa.

Motorola Edge 30 Pro

Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin ohella puhelin tarjoaa 6,8 tuuman kokoisen OLED-näytön 144 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimessa on myös 12 gigatavua RAM-muistia, Android 12 -käyttöjärjestelmä sekä 5000 milliampeeritunnin akku 68 watin pikalatauksella. Motorola Edge 30 Pro tarjoilee lisäksi 50 megapikselin kolmoiskameran ja 60 megapikselin etukameran. Tarkemmin puhelimen ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Motorola Edge X30

Motorolalta on huhuttu myös todellista lippulaivapuhelinta, joka kantaa huhuissa toistaiseksi koodinimeä ”Motorola Frontier”. Kyseessä pitäisi olla tulevalla Snapdragon-huippupiirillä varusteltu puhelin, jonka kohokohtia ovat 6,67 tuuman 144 hertsin AMOLED-näyttöpaneeli, 200 megapikselin pääkamera sekä 125 watin pikalataus. Tarkemmin puhelimen tietoihin voi tutustua tämän linkin takaa.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin Motorola tulee julkaisemaan nyt vuotaneen Edge 30 Pro -puhelimen, mutta sitä voidaan odottaa lähiviikkojen aikana. Frontier-koodinimellä tunnettua puhelinta odotetaan vasta vuoden toisella puoliskolla.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola