NokiaYleinen

Viisi Nokia-brändiä kantavaa 4K UHD QLED -älytelevisiota julkaistiin Euroopassa – hinnat jopa 1499,90 euroa

Nokia-brändiä kantavat uudet QLED-televisiot.

StreamView on julkaissut tänään peräti viisi Nokia-brändiä kantavaa QLED-älytelevisiota Euroopan markkinoille. Televisiot eivät ole suomalaisen Nokian kehittämiä, vaan Nokia on lisensoinut brändinsä StreamViewin käytettäväksi.

Uudet älytelevisiot kantavat nimeä Nokia Smart 4K UHD Smart TV ja ne ovat tarjolla 43, 50, 55, 58 ja 70 tuuman versioissa. Nokia QLED Smart TV -malleissa käytetään Quantum Dot -teknologiaa, jolla saadaan luonnonmukaiset, kirkkaat värit sekä laaja katselukulma. Android TV:n ja Google Play -sovelluskaupan ansiosta käyttäjien saatavilla on yli 7 000 sovellusta, kuten suositut striimauspalvelut Netflix, Disney+, Prime Video ja YouTube.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Smart TV 5500D

Nokia QLED Smart TV:ssä voi valita erityiset näyttöasetukset, joita ovat Sport, Gaming ja Film. Ne sovittavat väri- ja ääniasetukset tarkoituksen mukaan. Pelitilassa vasteaika on vain 8 ms, ja dynaaminen kontrasti sekä 4K-skaalaus tuottavat elävämmän pelikokemuksen. Visuaalista elämystä tukee parannettu äänentoisto sekä sisäänrakennetun subwoofer-kaiuttimen voimakas ja täyteläinen bassotoisto.

Älytelevisoissa on monipuoliset liitännät, kuten kolme HDMI- ja kaksi USB-porttia, yksi LAN- ja yksi A/V-portti, kahden taajuusalueen Wi-Fi sekä Bluetooth kaukosäädintä ja muita Bluetooth-laitteita varten. Chromecastia tukevien sovellusten avulla mobiililaitteista voidaan striimata televisioon urheilua, videoita, mobiilipelejä, musiikkia sekä muuta sisältöä, ja Google Assistantin sekä puheohjauksen avulla voidaan vaikkapa käynnistää YouTubesta jooga- tai treenivideoita, striimata joulun elokuvia sekä etsiä tietoa joulun sääennusteesta Googlen kautta painamatta ainuttakaan näppäintä.

Nokia Smart TV 4300D

Sisäänrakennettu neliydinsuoritin, 1,5 gigatavun SDRAM sekä 8 gigatavun tallennustila varmistavat valmistajan mukaan pelien, videoiden ja verkkosisällön sulavan toiminnan. Sisäänrakennetun kolmoisvirittimen avulla (maanpäällinen verkko DVB-T2, satelliittiverkko DVB-S2 sekä kaapeliverkko DVB-C) voi nauttia sekä paikallisesta että kansainvälisestä tv-tarjonnasta. Maksu-TV:tä varten on mukana CI+ -korttipaikka. Nokia QLED Smart TV tukee myös SatCR:ää jopa kahdeksan vastaanottimen liittämiseen SatCR LNB:n kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Smart TV 7000D

QLED-mallit kuvastavat Nokian tunnettua tyyliä, laatua ja minimalistista muotoilua. Ääniohjausta tukeva Bluetooth-kaukosäädin on ergonomisesti muotoiltu ja istuu hyvin käteen, ja jokaisen näppäimen taustavalaistuksen ansiosta on helppoa löytää oikea näppäin myös pimeässä. Erillisillä Netflix- ja YouTube-näppäimillä voi avata kummankin sovelluksen helposti yhdellä painalluksella.

Uudet Nokia QLED 4K UHD Smart TV -mallit 43, 50, 55, 58 ja 70 tuuman koossa ovat saatavana nyt Suomessa StreamViewin verkkokaupasta sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltä. 43 tuuman version hinta on 649,90 euroa, 50 tuuman version hinta on 749,90 euroa, 55 tuuman version hinta on 849,90 euroa, 58 tuuman version hinta on 899,90 euroa ja 70 tuuman version hinta on 1499,90 euroa.

Nokia Smart TV 5800D

Lähde: StreamViewin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nokia