MotorolaYleinen

Motorola Edge 30 Prosta paljastui ensimmäiset tiedot – tarjoaa Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin ja 12 Gt RAM-muistia

 

Motorola Edge X30 -puhelinta odotetaan myyntiin myös Motorola Edge 30 Ultra -mallinimellä.

Motorola oli ensimmäinen valmistaja, joka julkaisi Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiriin perustuvan älypuhelin. Motorola Edge X30 esiteltiin Kiinassa jo pari viikkoa sitten, eikä kukaan muu valmistaja ole vielä julkaissut samaan piiriin perustuvaa laitetta. Motorolalta itseltään on tulossa nähtävästi lähikuukausina jälleen uusi huippupuhelin, sillä siitä on kuultu ensimmäisiä tietoja suorituskykytesti Geekbenchin kautta.

Kiinassa esiteltyä Motorola Edge X30 -mallia on odotettu globaalisti myyntiin Motorola Edge 30 Ultrana vuoden 2022 alussa, mutta uudet tiedot koskevat Motorola Edge 30 Pro -puhelinta. Kyseisen puhelimen voidaan odottaa asettuvan Edge 30 Ultran alapuolelle mallistossa, mutta Geekbenchin paljastamien tietojen perusteella kyseessä on silti täysiverinen huippupuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 30 Pro Geekbenchin tietokannassa.

Motorola Edge 30 Prossa on vuodon mukaan Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri ja kiitettävät 12 gigatavua RAM-muistia. Geekbench vahvistaa puhelimessa olevan tuoreeltaan Android 12 -käyttöjärjestelmä, mutta oikeastaan mitään muuta ei suorituskykytesti pääse vahvistamaan. Aikaisemmissa huhuissa ei ole vielä puhuttu Motorola Edge 30 Pro -puhelimesta, mutta se olisi hyvin looginen jatke Motorolan huippupuhelimien mallistoon.

Puhelimeen voidaan odottaa pitkälti samoja ominaisuuksia kuin Motorola Edge 30 Ultraan, eli siinä voisi olla korkealla virkistystaajuudella varusteltu OLED-näyttöpaneeli, 50 megapikselin kolmoiskamera sekä tarkka 60 megapikselin etukamera. Motorola on aikaisemmin tunnettu myös suurista akuista sekä Edge 30 Ultrassa tullaan näkemään tehokas 68 watin pikalataus, joka saattaa tulla myös Edge 30 Prohon. Tiedot puhelimesta kannattaa ottaa kuitenkin edelleen varauksella vastaan.

Lähde: Geekbench, Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola