MotorolaYleinen

Motorola Edge+ -huippupuhelimen käyttäjillä valtavia ongelmia näyttöjen kanssa

Motorola julkaisi aikaisemmin tänä vuonna uuden Motorola Edge+ -puhelimen, joka on yhtiön ensimmäinen huippuluokan älypuhelin vuosiin. Puhelin on saapunut myös jo laajemmin myyntiin globaalisti, ja nyt ensimmäiset kuluttajat ovat päässeet havaitsemaan puhelimen näytöissä erikoisia ja häiritseviä ongelmia.

Kuluttajat ovat valittaneet näyttöihin ilmestyvän vahvaa vihertävyyttä tai violettia sävyä. Violetti sävy ilmestyy raporttien mukaan näyttöön, jos puhelinta on käytetty pitkään ja katoavat jos laitetta ei käytetä. Ongelmat palaavat aina kuitenkin pidemmän käytön jälkeen. Toisten raporttien mukaan näyttö muuttuu vihreäksi. Alapuolella on muutamia kuvia ongelmista, joita kuluttajat ovat havainneet.

Motorola Edge+ -puhelimen näyttöongelmat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vihreitä näyttöjä on havaittu lukuisissa OLED-näyttöpaneeleilla varustelluissa huippupuhelimissa, joista muun muassa uutisotsikkoihin nousi Galaxy S20 Ultra. SuomiMobiilin testissä vihertävää sävyä Motorola Edge+ -puhelimen näytössä on havaittu vain puhelimen selvästi kaartuvilla reunoilla, jos näytön kirkkaus on pieni ja puhelimessa on tummanharmaa tausta näytöllä.

Motorolan mukaan tulevat ohjelmistopäivitykset voivat korjata näytön ongelmia, mutta ainakaan vielä puhelimien viemistä huoltoon ei suositella, sillä vaihdosta saatavassa puhelimessakin saattaa olla vastaavia ongelmia. Raporttien mukaan päivitykset ovat jo korjanneet joidenkin puhelimien näyttöongelmia, mutta muutamilla ongelmia on edelleen havaittavissa. Todennäköisesti Motorola pyrkii korjaamaan ongelmia siis tulevissa päivityksissä, mutta jos ongelmat jatkuvat, niin suositeltavaa on varmasti lähettää puhelin huoltoon.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola