MotorolaYleinen

Motorola Edge+ -puhelimen tuorein päivitys korjaa häiritsevän kameraongelman

Motorola Edge+ on yksi tämän hetken tehokkaimmista älypuhelimista.

Motorola on julkaissut vihdoin päivityksen, joka korjaa Motorola Edge+ -huippupuhelimessa julkaisusta asti mukana olleen ohjelmistollisen kameraongelman. Motorola on laittanut päivityksen jakoon alkuviikosta ja kyseisen päivityksen versionumero on QPBS30.188-48-3.

Aikaisemmin Motorola Edge+ -puhelimen kameran zoomaustoiminnallisuus ei toiminut odotetulla tavalla, sillä 3x optinen zoomaus oli todellisuudessa aina 6x digitaalisesti zoomattu, eikä automaattiasetuksilla ollut mahdollista ottaa todellisia 3x optisesti zoomattuja kuvia telekameran avustuksella. Päivitystä ongelmaa on jo Motorolalta odotettu ja nyt ongelma on korjattu päivityksessä, jonka sisällöksi on ilmoitettu ainoastaan Googlen 1. kesäkuuta 2020 julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen jälkeen Motorola Edge+ -puhelimella on mahdollista taltioida vihdoin 3x optisesti zoomattuja kuvia, jonka ansiosta kamerasta saadaan vihdoin kaikki hyödyt irti, eikä suurempia ongelmia enää ole automaattiasetuksilla kuvattaessa. Motorola Edge+ -puhelimessa on 108 megapikselin pääkameran rinnalla 16 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 8 megapikselin telekamera.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola