MotorolaYleinen

Motorola Edge S -puhelimeen luvassa mahdollisesti julkaisematon Snapdragon 8 -sarjan huippujärjestelmäpiiri

Motorola Edge+

Lenovon Kiinan puhelinliiketoiminnasta vastaava johtaja Chen Jin vihjasi jo aikaisemmin tällä viikolla uudesta Motorola Edge S -älypuhelimesta, ja nyt laitteesta on saatu kuulla jälleen uutta tietoa. Puhelimessa ei tulla näkemään Qualcommin Snapdragon 888- tai Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiriä, vaan laitteessa on toistaiseksi julkaisematon järjestelmäpiiri. Asiasta kertoo kiinalaislähteet sekä itse Chen Jin on vihjannut asiasta Weibo-palvelussa.

Motorola Edge S saattaa silti olla huhuttu ”Motorola Nio” -puhelin, johon on huhuttu viime vuoden järjestelmäpiiriä, 6,7 tuuman Full HD+ -näyttöä sekä 105 hertsin virkistystaajuutta. Puhelimessa tiedetään olevan myös 64 megapikselin pääkamera ja Android 11 -käyttöjärjestelmä. Järjestelmäpiiri ei ole kuitenkaan uusien tietojen valossa Snapdragon 865+, vaan jokin hieman tehokkaampi sekä mahdollisesti vain Motorolalle kustomoitu versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevan Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiirin kerrotaan yltävän AnTuTu-suorituskykytestissä yli 650 000 pisteen, joka on verrattavissa Snapdragon 865 -piirin suorituskykyyn. Muun muassa Chen Jin on vahvistanut Weibossa, ettei raportoitu 650 000 pistettä riitä uudelle järjestelmäpiirille, vaan parempia tuloksia on saatu aikaiseksi nostamalla GPU-kellotaajuutta.

Todennäköisesti lähipäivien aikana Motorola Edge S -puhelimesta tullaan kuulemaan lisätietoja. Varmaa on kuitenkin se, että puhelimessa ei nähdä tämän vuoden tehokkainta Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä, eikä myöskään viime vuoden Snapdragon 865 -järjestelmäpiirejä.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola