MotorolaYleinen

Motorolalta tulossa uusi Edge S -huippupuhelin pian – perustuu Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiiriin

Motorola Edge+

Motorola palasi viime vuonna vihdoin huippupuhelimien markkinoille Snapdragon 865 -järjestelmäpiiriin perustuvalla Motorola Edge+ -puhelimella. Kyseessä oli tuoreimmilla teknisillä toteutuksilla varusteltu älypuhelin, jonka hinnoittelu nousi 1099 euroon Suomessa. Motorolalta on luvassa kuitenkin pian uusia huippupuhelin, sillä Lenovon Kiinan puhelinliiketoiminnan johtaja Chen Jin on vihjannut Weibossa uudesta älypuhelimesta.

Jin on julkaissut Weibossa kuvan Motorolan logosta ja julkaistu on merkitty julkaistuksi Motorola Edge S -älypuhelimella. Tämä vihjaa siis, että tulevan puhelimen nimi saattaisi olla Edge S, joka on seuraaja viime vuoden Edge+ -mallille. Chen Jin on päivityksessään kertonut uuden huippupuhelimen olevan tulossa pian, jossa on Snapdragon 8 -sarjan järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Todennäköisesti kyseessä saattaa olla tuorein Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, mutta huhuissa Motorolalta on odotettu myös Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiriin perustuvia huippupuhelimia. Motorolalta on odotettu Nio-nimellä tunnettua laitetta, jossa on viime vuoden järjestelmäpiiri, 6,7 tuuman Full HD+ -näyttö sekä 105 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa tiedetään olevan myös 64 megapikselin pääkamera ja Android 11 -käyttöjärjestelmä.

Toistaiseksi ei ole tiedossa onko nyt vihjattu älypuhelin huhuissa odotettu Motorola Nio. Tarkempaa tietoa tähän on kuitenkin luvassa todennäköisesti hyvin pian, sillä Motorolan pomo vihjasi julkaisun tapahtuvan pian.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola