AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi Mi 10 Lite 5G sai Android 11 -päivityksen Suomessa

Xiaomi on laittanut Googlen tuoreimman Android 11 -päivityksen jakeluun keskihintaiselle 5G-älypuhelimelleen, eli Xiaomi Mi 10 Lite 5G:lle. Aikaisemmin päivitys on ollut jaossa jo Xiaomi Mi 10- ja Mi 10 Pro -malleille, joten Mi 10 Lite 5G on yksi ensimmäisistä keskihintaisista Xiaomin puhelimista, jolle päivitys on nyt jaossa. Android 11 on ollut jo saatavilla valikoiduilla markkinoilla Euroopassa, mutta viime päivien aikana jakelu on laajentunut myös Suomessa myydyille puhelimille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden päivityksen koko on noin 2,8 gigatavua ja se tarjoaa mukanaan päivitetyn MIUI 12 -käyttöliittymän Android 11 -version ohella. Päivitys löytyy menemällä laitteessa: Asetukset > Tietoja puhelimesta > MIUI-versio > Tarkista päivitykset.

Mitään suuria muutoksia päivitys ei tuo MIUI 12 -käyttöliittymään, vaan Xiaomi päivittää taustalla aikaisemmin olleen Android 10 -version tuoreimpaan Android 11 -versioon. Google on kuitenkin tuonut Android 11 -käyttöjärjestelmään lukuisia uusia parannuksia, ominaisuuksia sekä muita optimointeja. Tarkemmin Android 11 -päivityksen uudistuksiin voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android